monula píše:Denčina adresa je taaaak oblíbenátaky když je volná, tak posílám k ní

jinak mě se celkem baličky líbí jen ten co jsem vypravila já mě sklamal ale co už 

Je hrozný, než to člověk přebere, budu se snažit ho trochu vylepšit. Je tam pěkný rokajl.
Jinak moc děkuji monule za pěkný rokajl a některé korálky. Potěšily mě ty malinké bílé. A taky se mi líbily žluté šestiúhelníky a kulatá ramínka. Vložila jsem nějaké mačkané, 2 přívěšky a achát.
se těším co tam bude

. Dnes ráno jsem pro něj byla, právě jsem se doprohrabala. Obsah balíčku mě nepřekvapil ani nijak nepohoršil. Odebrala jsem 12 balíčků, 16 jsem přidala. Jdu na poštu odeslat Kláře!

Mayim píše:jsem ráda, že ty kovové komponenty konečně našly nový domov

missladies píše:Mayim píše:jsem ráda, že ty kovové komponenty konečně našly nový domov
Mayim, tobě speciálně za ně děkuji! Ramínka, tedy hlavně na ramínkových náušnicích ujíždím

Klára píše:balíček dorazil, byl pěkně těžký tak jsem si řikala to bude věcí a výběr a nakonec jsem smutně měla co dělat vybrat alespon těch 10+ze dvou si odebrat ...a z toho 7 jich je jen od Missladies, no nevím je mi ted pomalu líto jít na poštu a dát za to hříšné poštovné, možná to je jen můj dojem nevím, jsem zvědavá co řeknou ty další po mě (Dashenka jako první) ... i ty ostatní. Jinak já vkládám 19 balíčků - návlekový materiál, komponenty, něco na obšití, směsky-kalsický-sekaný rokajl (klasické množství z kterého jde něco vyrobit a ne 5g jako vzorek) mačkané korálky
Uživatelé procházející toto fórum: Bing [Bot] a 1 návštěvník