Kelinci píše:Se nemůžu dočkat... Snažím se být připravená na to, že moje sebevědomí coby šičky zase půjde do pr...
Jo, tak s tímto pocitem jsem to posílala . Ale chybami se člověk učí
Kelinci píše:Se nemůžu dočkat... Snažím se být připravená na to, že moje sebevědomí coby šičky zase půjde do pr...
Leela píše:Achjo se dostanu ke kompu až zase navečer... Budu akorát napnutá jak kšandy
jilinka píše:a hádací okénko bude tady?
medvedice píše:já tentokrát ani hádat nebudu, minule jsem se ztrapnila dost na hádání nemám talent
jen by mě moc zajímalo, kdo si pujčil moje jinany, na to si počkám, páč to je moc pěkný kousek - sice ne freeform,ale moc se mi líbí
Evík píše:medvedice píše:já tentokrát ani hádat nebudu, minule jsem se ztrapnila dost na hádání nemám talent
jen by mě moc zajímalo, kdo si pujčil moje jinany, na to si počkám, páč to je moc pěkný kousek - sice ne freeform,ale moc se mi líbí
Tyjo, já je tipovala tebe...hmmm..tak to radši v tipování pokračovat nebudu...
medvedice píše:já tentokrát ani hádat nebudu, minule jsem se ztrapnila dost na hádání nemám talent
Střípek štěstí píše:medvedice píše:já tentokrát ani hádat nebudu, minule jsem se ztrapnila dost na hádání nemám talent
tak jinany u mne vedou , tušila jsem že je nepoužiješ ty z taktických důvodů
ty tipuji na jilinku, jinak si moc netroufám hádat
ještě ke šperku 24 vypadá moc dobře ale není moc free a je tam málo korálků se směsi
janapo píše:teda,nevím,jestli jste si někdo všiml,ale mezi autory se může vyskytovat 12-letá dívčina a pokud někdo dokáže ve 12letech ušít některý z náhrdelníků,tak zaslouží asi 3000 bodů
a (ne)chci vidět,co bude šít za 5 let ????????????
setapouch píše: No a za pět let, to už bude na špičce světového korálkovacího Olympu a nás bude bolet za krkem, jak k ní budem vzhlížet
medvedice píše:setapouch píše: No a za pět let, to už bude na špičce světového korálkovacího Olympu a nás bude bolet za krkem, jak k ní budem vzhlížet
a nebo si najde kluka a budou jí korálky na chvílu šumák
Sigel píše:Docela by se mi líbilo, kdybychom mohli pro příště zavést něco jako freeform challenge - II. liga, pro ty (pokud to ovšem nejsem jen já sama), kteří by chtěli barevnou výzvu (barevnou kombinaci by určovala "prvoligová" směs), ale korálky by si do těch barev chtěli sehnat sami - např. na mě jsou Neliny směsky kvalitativně příliš bohaté, někdy na úkor kvantity některých konkrétních korálků... Aby to někdo nechápal špatně - jsou to super směsi a já proti nim vůbec nic nemám a nechci je kritizovat, jenom prostě nejsem typ, co by s tímhle druhem materiálu uměl pracovat (nakonec vždy skončím se směsí roztříděnou do milionu hromádek), na druhou stranu to barevné omezení se mi líbí. Byl by tu ještě někdo, koho by taková věc zajímala?
medvedice píše:Sigel píše:Docela by se mi líbilo, kdybychom mohli pro příště zavést něco jako freeform challenge - II. liga, pro ty (pokud to ovšem nejsem jen já sama), kteří by chtěli barevnou výzvu (barevnou kombinaci by určovala "prvoligová" směs), ale korálky by si do těch barev chtěli sehnat sami - např. na mě jsou Neliny směsky kvalitativně příliš bohaté, někdy na úkor kvantity některých konkrétních korálků... Aby to někdo nechápal špatně - jsou to super směsi a já proti nim vůbec nic nemám a nechci je kritizovat, jenom prostě nejsem typ, co by s tímhle druhem materiálu uměl pracovat (nakonec vždy skončím se směsí roztříděnou do milionu hromádek), na druhou stranu to barevné omezení se mi líbí. Byl by tu ještě někdo, koho by taková věc zajímala?
to už můžem rovnou udělat prostě barevnou výzvu, nemusí to být FF,ale cokoli,ovšem v dané barevné kombinaci
a nespojovat to s FF čelenží ale udělat to ouplně samostatný
(něco podobného zahraniční FASHION COLORWORKS http://www.mylovelybeads.com/contest/2012/rules.php )
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků