Můj nový obchůdek

Prostor pro nabídky prodejců korálků a jiného materiálu pro tvoření
Dodržujte prosím Pravidla fóra a následující pokyny:
Komerční zóna je určena prodejcům korálků a kreativních potřeb, kteří zde mohou zdarma propagovat svůj obchod. P
Prosím, založte pro svůj obchod pouze JEDNO téma, které budete průběžně aktualizovat.
Nabídky nesouvisející s korálkováním a ručními pracemi budou mazány jako spam.
Je zakázáno zde propagovat prodej hotové bižuterie.

Můj nový obchůdek

Příspěvekod Janucha » ned 17. úno 2013 17:21:41

Milé přítelkyně a tvořilky,

dovoluji si Vám sdělit, že jsem založila můj nový obchůdek http://www.nase-tvoreni.cz, je to zatím jen takové miminko, které se minulý týden narodilo, ale já doufám, že bude růst a přibývat na váze. Zatím jsou tam spíše k prodeji moje výrobky a výrobky mojí dcery Katky (přáníčka). Zatím se nachází trocha bižuterního materiálu.

Chystám se na vkládání Prema, pomůcek k polymeru a dalšího bižuterního materiálu. Obchůdek by měl časem obsahovat, potřeby pro korálky, polymer a tvoření z papíru.

Budu Vám velice vděčná za každý Váš názor, připomínku, zkrátka za jakékoliv hodnocení.

Děkuji a těším na návštěvy obchůdku.

Jana V.
Janucha

Úroveň: lehce pokročilý

Re: Můj nový obchůdek

Příspěvekod jilinka » pon 18. úno 2013 22:20:45

Ahoj Jani, super, Ty jsi ale plodná,
zapracovala bych hlavně na fotkách, i když vidím velký posun :)
na vlastním obchůdku bych se nebála čistě bílého pozadí, aby bylo líp vidět zboží a nerušilo je pozadí
jilinka

Příspěvekod Janucha » stř 20. úno 2013 20:53:33

Ahoj Ivo, moc děkuju za hodnocení, spíše jsem slyšela, že jsem blázen, takže se časem uvidí. Pojedeš na Rokajfest? Já chci Prahu navštívit v sobotu 2. 3. a moc ráda bych Tě viděla. Jana
Janucha

Úroveň: lehce pokročilý

Příspěvekod jilinka » čtv 21. úno 2013 7:09:44

na rokajlfest se tentokrát nechystám, máme dost šílenou akci v práci, možná budu muset o víkendu do práce, ještě nevím. A nepojedeš na Judy do Žiliny?
jilinka

Zpět na Komerční zóna