Šárka píše:tak to ti závidím ( a i přeju), já se tam nedostanu asi nikdy... Koukala jsem na tvé stránky na dovču, ale guatemalu jsem nenašla, ale fotky z Peru jsou úžasné! ach ty barvy!
gianelle píše:Skvělé téma, myslím že tentokrát se i zůčastním
Jo, ten nápad s odděleným pokecem je dobrej, zkusím to nějak udělat přímo jako součást sekce "téma měsíce", ale oddělené od galerie, ju
jilinka píše:Fragmenty aztéckého kalendáře
Bohužel je to taková nevyfotitelnost... vzhledem k tomu, že úlomky jsou jednobarevné, pouze s reliéfem... a foceno pod umělým osvětlením... možná to ještě přefotím za denního světla
Samotné úlomky kalendáře nalezli archeologové v naší troubě, TOHO je ze spirály, cihličky od korálek obchodu a kočičí očka jsem si dovezla z Peru za pár solů
Šárce děkuji za vymyšlení skvěle inspirativního tématu...
ještě jedna fotka i s místní aktuální měnou:
mariquita píše:wow, jilinko, to je něco, a i ostatní dílka se mi mooc líbí, chtěla bych se taky zúčastnit, ale obávám se, že zkouška z LA ze mě vš.inspiraci vybila, co se týče tohoto tematu a když už, tak si představím jen chudobu a zase jen chudobu, takže možná seberu na ulici kamínek, ovážu ho provázkem a bude to náhrdelník
jilinka píše:mariquita píše:wow, jilinko, to je něco, a i ostatní dílka se mi mooc líbí, chtěla bych se taky zúčastnit, ale obávám se, že zkouška z LA ze mě vš.inspiraci vybila, co se týče tohoto tematu a když už, tak si představím jen chudobu a zase jen chudobu, takže možná seberu na ulici kamínek, ovážu ho provázkem a bude to náhrdelník
v Guatemale zas není taková chudoba, horší je Honduras a Nicaragua hned vedle...
LA je lineární algebra, latina nebo co?
Šárka píše:jilinka píše:Fragmenty aztéckého kalendáře
Bohužel je to taková nevyfotitelnost... vzhledem k tomu, že úlomky jsou jednobarevné, pouze s reliéfem... a foceno pod umělým osvětlením... možná to ještě přefotím za denního světla
Samotné úlomky kalendáře nalezli archeologové v naší troubě, TOHO je ze spirály, cihličky od korálek obchodu a kočičí očka jsem si dovezla z Peru za pár solů
Šárce děkuji za vymyšlení skvěle inspirativního tématu...
ještě jedna fotka i s místní aktuální měnou:
všechna dílka se mi zatím moc líbí, ale úpřímně, toto je neskutečný nářez!
Meg píše:jilinka píše:mariquita píše:wow, jilinko, to je něco, a i ostatní dílka se mi mooc líbí, chtěla bych se taky zúčastnit, ale obávám se, že zkouška z LA ze mě vš.inspiraci vybila, co se týče tohoto tematu a když už, tak si představím jen chudobu a zase jen chudobu, takže možná seberu na ulici kamínek, ovážu ho provázkem a bude to náhrdelník
v Guatemale zas není taková chudoba, horší je Honduras a Nicaragua hned vedle...
LA je lineární algebra, latina nebo co?
..nebo Latinská Amerika?
jilinka píše:proboha! co to studuješ???
mariquita píše:jilinka píše:proboha! co to studuješ???
mám kombinaci Hispanistiky a Mezikult.komunikace šj-čj(=překladatelství, tlumočnictví)...a vůbec mě to nebaví...a ve středu mám zkoušku z češtiny...
haany píše::mrgreen: Ok, ze si to ty Pridam ich tam, ale uz viac nie
martinadk píše:pochopila jsem to správně, že není nutné aby "to" obsahovalo všechny elementy
modrykoralek píše:ahoj všem, všimla jsem si, že na prosinec jsou zadány dvě témata. Je jedno do kterého přispěji? Díky Monika
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků