nikpat, Barunka00, mol, jusnina, andílek_strážný, Jilinka, mamušák, Ban 09, regi.m, machichi, The Frail, Teri, Janine, Denčí, Otylka a já

a balíček právě vyrazil směrem PACOV ! Hlaste prosím průběžně, ke komu dorazil.
jilinka píše:jůůů, tak to už se těším, až to dojde až k nám na jih
setapouch píše:jilinka píše:jůůů, tak to už se těším, až to dojde až k nám na jih
Nechala jsem to na libovůli každé z vás, kam to dál pošle, takže to bude vždycky překvápko...jenom já to mám najisto, že to u mne ( snad) skončí...a jsem zvědavá, jestli tam najdu některý z těch mých pytlíčků
Otylka píše:Něco jsem si vybrala a něco přidala,jestli se mi podaří přidat fotky tak to bude úspěch.
Zítra ráno balíček odešlu na adresu -Majka Greplová , Havířov
Zvolila jsem prostřední adresu.
Ban09 píše:Dnes jsem zjistila, že jsem zaregistrovaná v obou vlnách putovních balíčků. Tento týden obdržím balíček z první vlny. Chápu, že není fér vůči vám v tomto fóru, abych obdržela i balíček z druhé vlny, ale nechám na vás přihlášených, zda mne ze seznamu vyškrtnete či ne. Díky za pochopení, nebyl to úmysl.
setapouch píše:Ban09 píše:Dnes jsem zjistila, že jsem zaregistrovaná v obou vlnách putovních balíčků. Tento týden obdržím balíček z první vlny. Chápu, že není fér vůči vám v tomto fóru, abych obdržela i balíček z druhé vlny, ale nechám na vás přihlášených, zda mne ze seznamu vyškrtnete či ne. Díky za pochopení, nebyl to úmysl.
Nene, to je v pohodě, nejsi sama v obou vlnách, ale lekla jsem se, když jsem tě neviděla v seznamu u labunky, aby se ty dvě cesty nezamotaly...hlavně, když si to pohlídáte
Otylka píše:Balíček je na cestě do Havířova.
andílek_strážný píše:Otylka píše:Balíček je na cestě do Havířova.
to sem já já já já já!juchůůůůůůůůůůůů jsem zvědavá,co mi přijde, už se moc těším..bude to pro mě takový narozeninový dárek, v pátek mám narozky
Děkuji a chci být po tobě... máš doma dobré špeky...setapouch píše:Posílám andílkovi_strážnému SZ, doufám, že to dojde včas...s tvojí adresou, Kaczko... i s adresou Ály, která nestihla termín, protože byla na dovolené...snad to ostatním nevadí, že nás bude o dvě víc...ale tímto už DEFINITIVNĚ uzavírám druhou vlnu.
Otylka píše:Vkládat obrázky se asi nenaučím ale kdo chce tak je najde nahttp://rukodelkyuanicky.websnadno.cz/ Zatím tam nic není jen ten balíček.
regi.m píše:Otylka píše:Vkládat obrázky se asi nenaučím ale kdo chce tak je najde nahttp://rukodelkyuanicky.websnadno.cz/ Zatím tam nic není jen ten balíček.
Jéééjéééé.. a já myslela, že to má být překvápko.
jusnina píše:Co dávat fotky jen toho co jsme si vybraly a co jsme z toho vytvořily? Já balíček ještě nedostala, teď si něco vyhlídnu a když to tam nebude, budu
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků