Majka píše:No, je to dost mišmaš, kdybych chtěla dělat podle návodů, nevím, jestli bych si vůbec z tohoto čísla něco vybrala. Měli by se fakt zaměřit pořádně na korálky, mišmašovejch hobby časopisů jsou hromady.
To info může být až v příštím čísle, třeba se to nestihlo tam vecpat před termínem tisku.
barunka00 píše:Majka píše:No, je to dost mišmaš, kdybych chtěla dělat podle návodů, nevím, jestli bych si vůbec z tohoto čísla něco vybrala. Měli by se fakt zaměřit pořádně na korálky, mišmašovejch hobby časopisů jsou hromady.
To info může být až v příštím čísle, třeba se to nestihlo tam vecpat před termínem tisku.
jj taky si myslim že je to moc přeplácaný a nic pořádně
Anisalah píše:já si ho nikdy nekupovala, neb mi přišlo fídní už od prvního čísla. Ale říkala jsem si, že asiteprve začínají a budou se zlepšovat. Ale ono nic. Příjde mi, že návody jsou k sehnání všude na netu, a já vytvářím jiný druh šperků než se tam objevují obrázky. Navíc je to spíš mišmaš časopis, než že by tam byly vysloveně korálky. To už mi tohle fórum příjde lepší
Meg píše:Anisalah píše:já si ho nikdy nekupovala, neb mi přišlo fídní už od prvního čísla. Ale říkala jsem si, že asiteprve začínají a budou se zlepšovat. Ale ono nic. Příjde mi, že návody jsou k sehnání všude na netu, a já vytvářím jiný druh šperků než se tam objevují obrázky. Navíc je to spíš mišmaš časopis, než že by tam byly vysloveně korálky. To už mi tohle fórum příjde lepší
Jj, přesně, taky si myslim, že většinu návodů, co tam jsou, seženeš na netu.. Navíc mi většina z těch návodů, co jsem tak koukala, přišla jako víceméně základní věci, a že se člověk tím pádem ani nic nového nenaučí..
Winterie píše:Co takhle ocenit, že Rooya byla první? Měla internetový obchod, když ještě neprodával ani Jablonex! Měla kamenný obchod jako první.
romča píše:TRZ04 - nepaličkuju, docela mě ta technika zajímá, zatím spíše na teoretické úrovni,s tvým názorem 100% souhlasím, a v první lekci nebo úvodu do techniky bych spíše očekávala základy - jako co k tomu je potřeba ap. A základní štychy, jako u korálků.
Doufám, že po zrušení e-shopu se zvedne úroveň a nabídka v kamenných, 2x jsem odcházela dost zklamaná a navíc to mám docela z ruky.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků