Největší české diskuzní fórum o korálkování. Pozor - registrace nových uživatelů byly dočasně zakázány a fórum je pouze pro čtení. Děkuji za pochopení.
Dodržujte prosím Pravidla fóra a následující pokyny:
Sem patří výhradně obrázky vašich vlastních prací daného typu či vytvořených danou technikou. Nepatří sem obecná diskuze o technikách!
Tak som vďaka fleru a bavunkinmu profilu našla toto fajnové fórum plné inšpirácií a pridávam pár svojich kúskov. Po škole výtvarnej a filozofickej som prepadla "prachobyčajnému" korálkovaniu. Pche, prachobyčajnému....to som si myslela: Ide sa tvoriť, len žiadne bižutérie, toho je všade plno, niečo použiteľné, praktické...Hahaha. Po nakuknutí do starej krabičky so zabudnutou zásobou korálok som zaslintala a pustila sa do toho a neprestala, kým sa krabička neminula:-) Mmch vďaka tomuto fóru už je na ceste balíček od Sperkovnice z fleru a do wishlistu na FMG mám nahádzané chuťovky za 25000 DDDDDD (To bude šetrenie trvať asi pekelne dlho:-D)
Álo, janavo, vďaka:-) Idem makať na vianočné trhy, takže navliekať a dokumentovať sa bude, a ne že ne:-) Len Osteofix zoženiem až v Blave, v tomto našom zapadákove o tom nikto nechyruje...
Kustko díky:-) ako som sľúbila, pokračuje sa v dokumentácii... prišlo na artglass a nové zbožie z chlubící zóny:-))) miestami je to len prachsprostá navliekačka, ale keď ony niektoré korálky pri sebe konkurenciu neznesú....
a jedna súprava - nechce sa mi kvôli jednej fotke ísť do súprav, tak pardon:-)))