Dva poslední nákupy z dubna - Londýn - a června - Rooya a Havelák

A navíc je mi líto mého starého syslícího vlákna

barunka00 píše:končí?...to ste mi měli říct před 14 dněma, určitě by neskončilo jen u 30 balíčků...a kde budem kupovat rokajl?
t.tel píše:barunka00 píše:končí?...to ste mi měli říct před 14 dněma, určitě by neskončilo jen u 30 balíčků...a kde budem kupovat rokajl?
Tak nějak :-/. To byla asi moje první výprava do Jablonce zároveň i poslední ... :-C
Mayim píše:t.tel píše:barunka00 píše:končí?...to ste mi měli říct před 14 dněma, určitě by neskončilo jen u 30 balíčků...a kde budem kupovat rokajl?
Tak nějak :-/. To byla asi moje první výprava do Jablonce zároveň i poslední ... :-C
A do háje... tak jestli udělám státnice, tak to pojedu oslavit do Jablonce
regi.m píše:Ten rokajl je fantastický!
Můžu se jen zeptat, kolik peněz stojí ten jeden balíček? Světe div se, i u nás na malém městě se tohle dá koupit, ale zajímalo by mě, o kolik dražší. No ale jelikož do Jablonce se mi asi nepoštěstí dojet, tak alespoň něco
.
barunka00 píše:končí?...to ste mi měli říct před 14 dněma, určitě by neskončilo jen u 30 balíčků...a kde budem kupovat rokajl?
TRZ04 píše:Já byla taky v Jablonci za státnice - teď v pátek a poprvé v životě. S Leelou jsem se sice nepotkala, ale 43 pytlíků jsem v Jablonexu taky ukořistila. Neuměla jsem si představit, jak moc obchůdků a zboží tam je. Příště tam jedu minimálně na dva dny....
regi.m píše:Ten rokajl je fantastický!
Můžu se jen zeptat, kolik peněz stojí ten jeden balíček? Světe div se, i u nás na malém městě se tohle dá koupit, ale zajímalo by mě, o kolik dražší. No ale jelikož do Jablonce se mi asi nepoštěstí dojet, tak alespoň něco
.
Leela píše:Tak hezky pořadě...barunka00 píše:končí?...to ste mi měli říct před 14 dněma, určitě by neskončilo jen u 30 balíčků...a kde budem kupovat rokajl?
Ano, paní v obchodě říkala, že budou zavírat. Z důvodu toho, že ten objekt, ve kterém prodejna je, budou nabízet k prodeji. Musíme doufat, že rychle zřídí nějaký jiný
t.tel píše:Leela píše:Tak hezky pořadě...barunka00 píše:končí?...to ste mi měli říct před 14 dněma, určitě by neskončilo jen u 30 balíčků...a kde budem kupovat rokajl?
Ano, paní v obchodě říkala, že budou zavírat. Z důvodu toho, že ten objekt, ve kterém prodejna je, budou nabízet k prodeji. Musíme doufat, že rychle zřídí nějaký jiný
Jo táák, jenom Pallace budou zavírat, ne úplně, jak jsem v šoku můj mozek vsugeroval ... Nový obchod už mají, v centru na tom jejich hlavním náměstí, dokonce na dveřích toho Pallace bylo napsáno, že ,,Rádi Vás obsloužíme též v prodejně ...adresa...", pokud si dobře vzpomínám. Uf, jste mě vyděsily.
Leela píše:No prý už úplně končí s výrobou hotové bižuterie. Výroba korálků by snad měla frčet dál....doufejme...
Leela píše:No prý už úplně končí s výrobou hotové bižuterie.
t.tel píše:Leela píše:Tak hezky pořadě...barunka00 píše:končí?...to ste mi měli říct před 14 dněma, určitě by neskončilo jen u 30 balíčků...a kde budem kupovat rokajl?
Jo táák, jenom Pallace budou zavírat, ne úplně, jak jsem v šoku můj mozek vsugeroval ... Nový obchod už mají, v centru na tom jejich hlavním náměstí, dokonce na dveřích toho Pallace bylo napsáno, že ,,Rádi Vás obsloužíme též v prodejně ...adresa...", pokud si dobře vzpomínám. Uf, jste mě vyděsily.
Enkeli26 píše:DOP*DELE... To je ještě víc zničující, než info, že jedna zaměstankyně Jablonexu tahá kámošovi domů plný tašky materiálu (Ikdyž... Jemu se taky nedá věřit ani nos mezi očima)
TRZ04 píše:Toho závidím a na dřevíčka se chystám...super, že jsem si všimla, že je mají na korálky. net. Jaký to máš ,prosím tě, velikosti? Koukala jsem, jakej mají velkej výběr. Díky.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků