O víkendu to přeberu a hned v pondělí poputuje dál

SarinkaSt píše:Hlásím, že balíček dnes dorazil ke mně, hned jsem se na něj vrhla![]()
O víkendu to přeberu a hned v pondělí poputuje dál
SarinkaSt píše:Zbývají dvě jména. Už i vím, kam poputuje, ale nechte se překvapit do pondělka![]()
Denčí píše:Tak dneska ještě ne snad zítra jak dojde dám vědět
Denčí píše:No tak dneska zase nésnad zítra
SarinkaSt píše:Denčí píše:No tak dneska zase nésnad zítra
No to mě mrzí...ale zítra už se určitě dočkáš!
Kaczka píše:Že bych konečně i já volala HURÁ?
SarinkaSt píše:Holky, já si vzpomněla, že jsem se zapomněla v seznamu vyškrtnout, tak to prosím udělejte za mne![]()
Jsem prostě hlava děravá
setapouch píše:Hlásím, že jsem právě rozbalila balíček ...no, nemáme tu smajlíka, který by dostatečně vyjadřoval moje pocity při přebíráno obsahu...ale řeknu to takhle. V srpnu jsem odeslala kilový balíček, vrátil se s váhou 1,40...vybrala jsem z něj 3 moje původní pytlíčky, které se nikomu nehodily a 5 dalších( bez valné radosti ) ...nepřidávám nic, nečekám, že se ke mně ještě jednou bude vracet. Taky se mi zdá, jak už psala Kaczka, že to některé z vás pojaly jako okružní popelnici
http://vrbabinka.rajce.idnes.cz/putovni ... 300553.JPG ...zbytek obsahu tam najdete taky.
A teď se ptám, co dál...chcete pokračovat? Já ne, přiznám se, že jsem čekala solidnější přístup. Ne že bych počítala s balíčkem plným krásných vinutek, ohňovek, japonského rokajlu a podobných vychytávek, ale přece jen to, co jsem tam našla, mě hodně zklamalo...no co, zbavila jsem se asi 3/4 kila korálků, které se někomu hodily, to mě těší...
Balíček zatím zůstává ležet u mne, než se rozhodnete, jestli chcete pokračovat a komu ho mám poslat...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků