Taky se přidávám se svým komentářem...já musím říct, že jsem z putovního balíčku byla opravdu nadšená, takové množství balíčků.., no já se v nich celý večer přehrabovala
Nápad je to opravdu suprový, ALE bohužel je to dost nevýhodné pro toho, kdo balíček poslal jako první. Ten totiž dal pravděpodobně nejvíc korálků a hlavně pak musí "strávit" to, co se mu vrátí. Musím uznat, že tam bylo dost balíčků, které byly nepoužitelné, hlavně ty směsky. Je fakt škoda, že to někdo nehodí do koše a místo toho navyšuje všem ostatním poštovné za balíček a majitelku balíčku tím pak maximálně naštve
.
Já můžu za sebe zodpovědně říct, že jsem vložila ca 18 balíčků s korálky (bohužel mě nenapadlo je nafotit), kterých jsem měla větší množství nebo nevěděla, co z nich udělat. Určitě někomu udělaly radost kovové hvězdičky atd. Na fotkách jsem našla pouze dva z nich.
Setapouch, je mi fakt líto, že sis dala tolik práce a vrátil se ti nepoužitelný odpad. Doufám, že se holky v dalších vlnách polepší, některé už se toho bince zbavily, tak snad už to bude jen a jen lepší. Každopádně Ti díky za to, že jsi kolo rozjela
P.S. Jilinko díky za ty úžasné fimo placky s ksichtíkama, mám dva a jsou supéééér