raficka píše:tak holky,už mají na Koralky.net časopis za český peníze,přijde i s poštovným placeno na účet na 320,-Kč
http://www.koralky.net/cz/eshop/literat ... y/casopisy
raficka píše:tak holky,už mají na Koralky.net časopis za český peníze,přijde i s poštovným placeno na účet na 320,-Kč
http://www.koralky.net/cz/eshop/literat ... y/casopisy
romča píše:Tak jsem si to na BaB stránkách spočítala a když si objednáte - mimochodem, je to velmi snadné - 6 čísel, což je ta nejdražší varianta, tak 1 časopis i s dopravou vyjde na 136,- Kč, při 18ti číslech dokonce na 128,- Kč. Ta cena na koralky.net.cz mi přijde dost drsná.
romča píše:Tak jsem si to na BaB stránkách spočítala a když si objednáte - mimochodem, je to velmi snadné - 6 čísel, což je ta nejdražší varianta, tak 1 časopis i s dopravou vyjde na 136,- Kč, při 18ti číslech dokonce na 128,- Kč. Ta cena na koralky.net.cz mi přijde dost drsná.
Ála píše:Mám předplacený BaB už třetím rokem, jsem spokojená maximálně, miluju ho
romča píše:Ála píše:Mám předplacený BaB už třetím rokem, jsem spokojená maximálně, miluju ho
A platíš to normálně kartou? nejsou s tím žádné problémy?
desejka píše:tak první číslo mám doma a jsem nadšená mrzí mě, že jsem na to nepřišla dříveurčitě si ho předplatím
romča píše:Tak jsem si to objednala a zaplatila, šlo to hladce. Mám Visa kartu a platím s ní na netu bez problémů, nic jsem dodatečně povolovat nemusela.
SarinkaSt píše:romča píše:Tak jsem si to objednala a zaplatila, šlo to hladce. Mám Visa kartu a platím s ní na netu bez problémů, nic jsem dodatečně povolovat nemusela.
Holky, mám dotaz. Dnes jsem si objednala předplatné, napsala tam číslo karty, atd. ale nevím, jak poznám, jestli mi karta funguje a jestli se jim penízky převedou? Přišlo mi na mail nějaké potvrzení objednávky, ale kdyby se jim ta platba nepřevedla, nebo to číslo nebylo správné, jak to poznám? Napíšou? A kdy vám po objednání přišlo první číslo?
Moc děkuji za radu, ještě jsem v angličtině nic neobjednávala
romča píše:SarinkaSt píše:romča píše:Tak jsem si to objednala a zaplatila, šlo to hladce. Mám Visa kartu a platím s ní na netu bez problémů, nic jsem dodatečně povolovat nemusela.
Holky, mám dotaz. Dnes jsem si objednala předplatné, napsala tam číslo karty, atd. ale nevím, jak poznám, jestli mi karta funguje a jestli se jim penízky převedou? Přišlo mi na mail nějaké potvrzení objednávky, ale kdyby se jim ta platba nepřevedla, nebo to číslo nebylo správné, jak to poznám? Napíšou? A kdy vám po objednání přišlo první číslo?
Moc děkuji za radu, ještě jsem v angličtině nic neobjednávala
V tom potvrzení objednávky píšou, že kdyby byly nějaké problémy s platbou, tak tě budou mailem kontaktovat. A první číslo chodí tak do 6ti týdnů - nejpozdějc. Mě přišlo už druhé a jsem spokojená, dobře jsem udělala
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník