jitka- píše:Zlatovlásko, to jo, přesně takový návod asi ne, ale aspoň nějaký základní návod, jak s tímto začít, jak kameny uchytit do drátů, jak udělat očko a tak.
zlatovláska píše:No, to tedy nevím, já bych řekla, že na tohle návody nejsou, musíš prostě improvizovat a před tím zkazit pár metrů drátu...
renda píše:Měděný? Můj je na řezu taky stříbrný, a co jsem z něj odštípla na pár jehel (zas mi došly ), je nějaký tvrdý, sakra, měď je měkčí. Na jehly na ketlování ujde, ale nedovedu si představit, dělat z něj třeba kolo, elipsy a mírně zahnuté tvary, nebo přesně naměřené a vymyšlené šišoidy, aby nebyly šišatější než chci. No, asi budu muset přestat teoretizovat a brouzdat netem, a přejít k praxi, jinak na to nepřídu. Tak napiš, jak to jde tobě, já začnu asi po neděli, celý víkend totiž makám, Pa-So-Ne po 13 hoďkách, dobrá rychta. Pak už jen fakt sednout a před spaním lovit rozumy tady , jo a ještě koupit kleště bez zoubků, nikde je nemaj, do Prahy se teď nedostanu, tak asi někde objednat, dělám v hypermarketu, kleští mraky, ale bez zoubků? Kluci z nářadí koukali, jak když jsem se právě vylíhla
Zpět na Drátování a wire-wrapping
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků