http://www.fler.cz/zbozi/peprne-papricky-jalapeno-1055298 - tady více, kdyby někdo chtěl

Konečně jsem to vyfotila na krku:

Není to teda úplná délka, mám to vzadu stažené, je to holt pro dámy s větším objemem hrudního koše

Alexandria píše:Terezko!!!!! Tohle se přeci nedělá.....takový nádhery..oboje dvoje oči mi na obrazovce zůstaly!!!
Nádherná prácička a "moje" barvy...
![]()
Alexandria píše:Naštěstí šly...ale nechtělo se jimvzpomínáš si správně, obroučky josu v mý oblíbený barvě
![]()
jo a už do tý soutěže teda ais nic neudělám, po "tomhle" už mě určitě žádná inspirace nechytne...
Dragita píše:absolutní nádhera![]()
![]()
bude i fotka na krku??
jilinka píše:nepřipomíná mi to tedy papriku, ale plameny pekelné, ale je to ďábelsky vymakané![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Laureen píše:waaaaaaaaaaaaaauuuuuuu nemam slov , prestala jsem dychat lapam po dechu prenadhernyyyyyyyyyyy![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
. Muzu se jen zeptat kde se schaneji ty obsivane veci? Sklicka, polodrahokami atd??? Koukam vsude mozne ale bez uspechu
Terík píše:Laureen píše:waaaaaaaaaaaaaauuuuuuu nemam slov , prestala jsem dychat lapam po dechu prenadhernyyyyyyyyyyy![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
. Muzu se jen zeptat kde se schaneji ty obsivane veci? Sklicka, polodrahokami atd??? Koukam vsude mozne ale bez uspechu
Děkuji mockrát všem!!Obšívací věci kupuji na fleru. Momentálně pouze od Sharon. Nějaká mají i na spirále, odtud mám vlastně taky a ještě na fleru tuším Betyna nebo tak nějak
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků