Kerolajna píše:Nešlo by sem hodit odkaz nebo obrázek? Stránky Leeloo neznám a jsem zvědavá, o co jde... a třeba by nás mělo o návod zájem víc. Prosím prosím!
Kerolajna píše:Sákryš, to už znám. A já už se tak těšila na nějakej novej návod k vyzkoušení... Návod jsem našla na biser.info, pokud někdo umíte s azbukou, tak se to jmenuje tuším "zavichrenie"... Ale ten návod od Mayim bude nejspíš hezčí, to na biseru je jen obyč schémátko.
renda píše:Já chodím ve sportovním a můj manžel je netancovací, takže pro sebe to realizovat asi nebudu, ale na vyzkoušení v seznamu "COSAKRAJEŠTĚNEUMIM" to mám
Kerolajna píše:Zkus "decentněji" utahovat, vlasec je hodně pevnej, takže se na něm právě kroucením projeví různý nepravidelnosti rokajlů a tak. Já s vlascem začínala, takže se mi to sem tam stávalo (pak jsem si koupila fireline a vlasec nechci ani vidět, ale to jen tak na okraj ). I když je mi divný, že se ti ohly zrovna dvě strany proti sobě, spíš bych si myslela, že by ti to vyšlo nějak nevhodně zvlněný... Ale podle mě je to fakt kombinace přílišnýho utahování a nepravidelnýho jablonexu, za předpokladu, že jsi se někde nepřepočítala...
Zpět na Plošné stehy, ploché šňůry, krajky, síťky a límce
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník