lienocka2 píše:Ahojte,
chcela by som sa spytat, ci mate niekto skusenosti s rokajlom 15/0, snazim sa obsivat gulicky touto velkostou, ale nejako sa mi to nedari, pretoze v navodoch je zvecsa pouzivana velkost 11/0 a teda neviem ako na to, vdaka za odpoved
bolka píše:Ročmo, to máš jistě pravdu. Jenže ne všichni prodejci na internetu uvádějí výrobce. Navíc já se (možná mylně) domnívám, že s TOHO se spíš naučím šít korálky. Zatím se mi všechno kroutí a já to přičítám nestejně velkým korálkům.
Zara píše:Ahojky, možná to tu bylo již řečeno, ale trošku se tady v tom nevyznám, takže se předem omlouvám![]()
Mám doma jakžtakž zásobu rokajlu, ale nevím jaké perličky jsou jaké velikosti. Tím pádem bych chtěla bych se zeptat, zda se dá zjistit jaké perličky mají jakou velikost, kromě použítí pravítka, které není úplně přesné.
předem děkuji
Zara píše:Ahojky, možná to tu bylo již řečeno, ale trošku se tady v tom nevyznám, takže se předem omlouvám![]()
Mám doma jakžtakž zásobu rokajlu, ale nevím jaké perličky jsou jaké velikosti. Tím pádem bych chtěla bych se zeptat, zda se dá zjistit jaké perličky mají jakou velikost, kromě použítí pravítka, které není úplně přesné.
předem děkuji
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník