Ledni-medvidek píše:četla jsem na nějakém foru, že to proto je ok, paní říkala, že se s ním dělá dobře, ale žeje prý drahé.. tak nevím
proto kupuju ve výtvarných potřebách (takové hodně slabé výtvarné potřeby) a kostička mě příjde na 30kč...
Ledni-medvidek píše:četla jsem na nějakém foru, že to proto je ok, paní říkala, že se s ním dělá dobře, ale žeje prý drahé.. tak nevím
Anisalah píše:Ledni-medvidek píše:četla jsem na nějakém foru, že to proto je ok, paní říkala, že se s ním dělá dobře, ale žeje prý drahé.. tak nevím
proto kupuju ve výtvarných potřebách (takové hodně slabé výtvarné potřeby) a kostička mě příjde na 30kč...
Ledni-medvidek píše:Anisalah píše:Ledni-medvidek píše:četla jsem na nějakém foru, že to proto je ok, paní říkala, že se s ním dělá dobře, ale žeje prý drahé.. tak nevím
a kde? Praha?
dinomio píše:ahoj, dcera si k narozeninám přeje fimo hmotu na tvorbu korálků. Nikde jsem to neviděla, jenom na internetu jsem našla jedny výtvarné potřeby, kde to mají. Akorát jsem ještě nikdy přes internet nenakupovala. Dcera mi říkala, že kamarádky ze třídy s rodiči to normálně kupují přes internet, ale já pořád nevím. Nemáte nějaký tip na normální obchod v okolí Benešova? Díky
Zpět na Fimo a jiné modelování
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků