Beriija píše:naskenovala bych, kdybych neměla rozbitou tiskárnu...
Péťa píše:Ráda bych pochválila aktuální jarní číslo. Můžu říci, že patřím stále mezi počáteční korálkové nadšence a ačkoli jsem si starší čísla časopisů Korálki usilovně v prodejně prohlížela (a chtěla si ho koupit, abych si měla co číst v metru), nevybrala jsem si. Bylo to téměř co číslo to jeden dva návody, co mě zaujaly a za ty peníze to nestály. Vím, že to může být subjektivní, že někdo rád odrátovává vajíčka, dělá se stříbrnou modelovací hmotou, dělá vinutky, fimuje atp. Tohle číslo se mi po počátečním prolistování docela líbilo a PAK jsem narazila na Lenčiny šité kapucíny (a po tom nic moc dni jsem se poprvé hezky od srdce usmála) a bylo jasno, že jde časopis se mnou do metra.
NikolK2 píše:Beriija píše:naskenovala bych, kdybych neměla rozbitou tiskárnu...
Jééé, to je škoda . Ale děkuji za ochotu
lucka.H píše:Hanina24: pokud by jsi mela problémy i nadále, tak bych to predplatne uplne zrušiila, Když bydlíš 20 km od Tábora, tak tam ho seženeš v OD Dvořák, a v Mladé Vožici v Telsatu. Já už si takhle kupuju Korálki asi 4 roky, je to lepší než předplatné, někdy jsou v tom časopise takový nesmysly jako naušnice z lepidla do tavné pistole. Já si vždycky počkám až dají na facebooku fotku všech návodů co v tom konkretnim časopise bude. Jestli to má cenu vubec kupovat. A kdybys chtela tak ti ho mužu někdy koupit a poslat ti ho. Nebo předat v Táboře. A myslím že se uvidíme a kurzu s Gianelle
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků