labunka píše:Milé dámy,
je mi to strašně líto, ale musím vám oznámit, že je po všem. Strašně mě mrzí, že se to takhle ke konci pokazilo, ale slečna/paní ALENIS jaksi neposlala ani po třech týdnech balíček dál, takže jsme se s janavou balíčku vůbec nedočkaly.
Tímto vás všechny vyzývám, abyste si dávaly na Alenis pozor a neuzavíraly s ní žádné dohody o výměně nebo tak něco. Ponechat si balíček, který prošel tolika adresami a bylo v něm nastřádáno tolik materiálu je dost velká podpásovka!
Nevím, co na to mám říct a ani nevím, jestli mám začínat další vlnu, když se ke mně balíček vlastně nevrátil ( a stejně jako vy jsem se na něho po půl roce putování nehorázně těšila!!!!).
Prosím Vás, abyste se k tomu vyjádřily a navrhly, co dál!
Mějte se krásně a omluvám se za tak zkažený konec!
labunka
jitka- píše:Já fakt neumím číst, já jsem to celý špatně pochopila! Omlouvám se, příště budu číst líp
luciem87 píše:Děvčata, tak balíček putuje do města, které má 11 300 obyvatel, leží na pomezí Čech a Moravy v nadm. v. 360m.n.m. a mimo jiné se zde dochovala i jedna z nejstarších renesančních památek - zámek...
Jinak balíček můžete sledovat pod č. BA0082674704X
ivusa píše:luciem87 píše:Děvčata, tak balíček putuje do města, které má 11 300 obyvatel, leží na pomezí Čech a Moravy v nadm. v. 360m.n.m. a mimo jiné se zde dochovala i jedna z nejstarších renesančních památek - zámek...
Jinak balíček můžete sledovat pod č. BA0082674704X
miluju tě....je to Moravská Třebová....![]()
![]()
už se moc těším
![]()
ivusa píše:tak balíček je u mě doma.....už z něj kramařím pár úžasných kousků....jen jsem ještě provedla jednu inovaci a to archu s adresami, přepsala jsem ho na počítači (doufám ,že to Luci nevadí)...a ještě jsem tam šoupla dva chlívky...od koho balík přišel a komu ho posílám...
takže hned jak nachystám balíček a rozmyslím komu pošlu dám vědět....![]()
![]()
Lumiczek píše:hlásím,že dnes se balíček vydal na další cestu a to do našeho druhého největšího města, kde na radnici mají draka.
Číslo balíčku je BX0413747910X
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků