Něco co nemám ráda, ale přesto jsem to zkusila...

Dodržujte prosím Pravidla fóra a následující pokyny:
Sem patří výhradně obrázky vašich vlastních prací daného typu či vytvořených danou technikou. Nepatří sem obecná diskuze o technikách!

Příspěvekod Noxys » čtv 16. čer 2011 16:53:30

Když jsem poprvé viděla freeform, snažila jsem se v tom najít nějakou krásu, ale (promiňte mi) přišlo mi to nevkusně přeplácáné. Samozdřejmě vyjímka potvrzuje pravidlo a tak se mi i některé líbí. Ale většinou jsou to kousky, které někdo komentuje jako ,,nepovedéné" ,, Jednodušší" atd. Ale přes to jsem chtěla zkusit v čem je to kouzlo. Tak jsem prostě sedla a zkusila udělat náramek. A i po ukončení musím přiznat, že to není můj šálek kávy. Prostě mi chybí ta organizace a souměrnost.... Nevím jestlli se tomu vůbec dá říkat freeform. Možná je to jen blbě ušitý náramek. Střídala jsem Peyote a herringbone, šitá hvězdice, obšívané minikuličky. Tak doufám, že se bude líbit té, které byl určen :)

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Noxys

Úroveň: mírně pokročilá a přijímám každou kritiku

Re: Něco co nemám ráda, ale přesto jsem to zkusila...

Příspěvekod Ledni-medvidek » čtv 16. čer 2011 18:02:19

líbí se mi ty barvičky *applause*
Ledni-medvidek

Příspěvekod dews » pát 17. čer 2011 8:43:05

Ledni-medvidek píše:líbí se mi ty barvičky *applause*

Taky tak, barvičky jsou kouzelný, ale jinak v podstatě souhlasím s autorkou - do freeform jsem se zatím nepustila z toho důvodu, že se mi to prostě nelíbí... a do dneška jsem myslela, že jsem na beadforu jediná :D Tak jsem ráda, že jsem vlastně našla spřízněnou duši!
dews

Příspěvekod Anisalah » sob 18. čer 2011 10:52:33

Zajímavě zkombinované barvičky :-)
Já příznivec freeformu taky nejsem (já jsem hodně na orientální naušnice, takže prostě oblíbený kov, sklo, přírodní materiály a ketlování, nikoliv šití). Ale maximálně oceňuji a obdivuji šikovnost těch, které ho umí, protože je za tím velká práce (já vím jak se já zapotím u obšívané kuličky, takže tohle bych nedala ani za milion let). Takže obdivuji :-)
Anisalah

Příspěvekod Mirinda » stř 22. čer 2011 12:01:32

Taky freeform nemusím. Nemám na něj odvahu a ani se mi celkově nelíbí, když ho někdo udělá složitý, přepatnáctěný, takový to "psycho" což je asi pro freeform typické... Takže obdivuju trpělivost a zručnost lidí co to zvládaj, ale tím tak končím - je to mrhání korálků ;) :)

Jenže tohle je prostě nádhera - líbí se mi ty barvičky, strašně jemné, něžné a veselé - nádhera! *applause* Nesouměrnost? Skvělá! Líbí se mi, že ta hvězdice je tak elegantně vzdušně napojená - je to takové lehké vzdušné letní... prostě úžasné! takže gratuluji, dílko se Ti dle mě nanejvýš povedlo a majitelce se bude jistě líbit a pokud ne tak se ráda "obětuji" a ujmu se ho ;)
Mirinda

Úroveň: pokročilý

Příspěvekod Noxys » pát 24. čer 2011 12:11:28

Mockrát děkuji za pochvalu. Byl dělaný jen tak pro zajímavost, ale pak jsem ho ukázala mamince, které se moc líbí. Takže ho dostane k blízkým narozeninám. Korálky se mi také líbí, miluji tu pestrobarevnost. Jinak ještě jednou děkuji :)
Noxys

Úroveň: mírně pokročilá a přijímám každou kritiku

Zpět na Náramky