Ledni-medvidek píše:ta vinutka ma v sobe diru, ze? že tam más řetízek, jinak me nenapada, jak bys do vinutky dostala řetízek
celkový dojem![]()
Mirinda píše:když už mám radost, že se mi podařila klasická obšitá koule a dokonce kouli připomíná, tak vidím tohle a můžu se jít zahrabat.skvělé barvy, nádherně sladěné, prostě úžasný kousek
haany píše:Nie, prosim ta, uz nespominaj tu zemegulu, zase budem mat krizu!![]()
![]()
jilinka píše:Mirinda píše:když už mám radost, že se mi podařila klasická obšitá koule a dokonce kouli připomíná, tak vidím tohle a můžu se jít zahrabat.skvělé barvy, nádherně sladěné, prostě úžasný kousek
jé, děkuji, ale tahle je prostě jen velká obšitá koule, nic světoborného, mnohem víc práce mi dala zeměkoule
Kachnodlak píše:Jé to opravdá náááááááááááááááááááááádhernný. Krásně citlivě sladěné barvy i forma. Já se barev bojím,.. vždycky se na ně chci vrhnout, ale pak mi to přjde že to bude hodně barevný a skončím černá + bílá + stříbrná. Nebo mix dvou barev. Tahle krásná svěží kombinace mě bere. Obšito úžasně. Určitě se budu inspirovatKrásná práce
![]()
jilinka píše:Kachnodlak píše:Jé to opravdá náááááááááááááááááááááádhernný. Krásně citlivě sladěné barvy i forma. Já se barev bojím,.. vždycky se na ně chci vrhnout, ale pak mi to přjde že to bude hodně barevný a skončím černá + bílá + stříbrná. Nebo mix dvou barev. Tahle krásná svěží kombinace mě bere. Obšito úžasně. Určitě se budu inspirovatKrásná práce
![]()
no právě, jsem na tom podobně, proto vždycky volím jednu barvu - třeba v různých tónech, tady je to zelenkavá, pak iris brown (u toho mám svou teorii, že se hodí ke všemu, kterou se snažím si potvrdit, a zatím mne fakt u ničeho tato barva nezklamala), a bílá, ta se hodí ke všemu, že? Takže v podstatě jde o jednu barvu
jilinka píše:kulička je obšitá tak nějak, jak to vycházelo zrovna podle šití... návod na velkou kouli je problém, aby to vyšlo přesně, muselo by to být přesná velikost koule i rokajlu... to není reálné
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků