Největší české diskuzní fórum o korálkování. Pozor - registrace nových uživatelů byly dočasně zakázány a fórum je pouze pro čtení. Děkuji za pochopení.
Dodržujte prosím Pravidla fóra a následující pokyny:
Sem patří výhradně obrázky vašich vlastních prací daného typu či vytvořených danou technikou. Nepatří sem obecná diskuze o technikách!
Ahoj jsem tu na tomto fóru poměrně nová, chci se s vámi ale i přesto podělit o mé krušné začátky, kterými si musí projít nejspíš každý. Proto buďte prosím shovívaví každopádně se kritice nebráním, ba dokonce ji vítám Zakládám jen jedno téma, ať to tady nespamuju
Krušné? a začátky??? to bys měla vidět ty mé první výtvory, o šití jsem tehdy nevěděla ještě ani bzum...šité součástky máš bezva, a až vychytáš ty nedovřené kroužky a poněkud nedokonalá očka na drátech, nebude ti co vytknout! ale to chce jenom trochu tréningu
Souhlasím se Setapouch a osobně si myslím, že ty náušničky jsou natolik povedené, že si přímo žádají natrénování oček jehel, kroužků a jejich výměnu a bude to vážně supr...!Chce to cvik, pár jehel zkazíš, ale určitě to půjde;-) A můj favorit jsou hvězdičky, ty se mi moc líbí barevně, krásně září:-)
jsem si vědoma, že bude ještě nějako tu dobu trvat, než budu schopna vytvořit nějaká ta úhledná tipťop očka. Na těchto náušnicích je už ale upravené, bohužel nafocené ještě v tomto stavu. Ale vím, že je to má slabší stránka. Každopádně děkuji mockrát za názor
Tak Tě mezi námi vítám Myslím, že máš hodně dobrý základ! Jen tak dál:) A mezi námi, já mám na očka asi období, někdy jsou ukázkový a někdy to stojí za prd
10 bodů za každý obrázek a dalších 10 za to, že je to v jednom tématu. Je vidět, že i nový člověk na fóru se může skvěle zapojit. Hvězdičky jsou super, obdivuju, žes zkusila napoprvé ty pidi na náušnice, kuličky jsou pěkně obšité, takže za mě moc kritiky nečekej a nejvíc se mi líbí ty čtverečky aha, teď koukám na očka, ale to vychytáš... chce to hlavně pořádný kleště, bez nich to nejde do kulata
Děkuji mockrát za vaše slova chvály, to jsem vůbec nečekala a děkuji ještě jednou za přivítání teď mám rozdělanou flower power, která mě okouzlila, tak uvidíme, jak se s ní poperu
hvězdičky jsem nezvládla doteď, torzo jedné jediné leží kdovíkde, kuličky pouze mlsně obcházím... takže jestli tohle jsou začátky, tak se těším na to, co uvidím tak za půl roku
Jestliže já nejsem pro sebe, kdo je pro mě? A když jsem jenom pro sebe, co jsem? A jestliže ne nyní, pak kdy?
Jsem taky začátečník a zrovna dělám něco z hvězdiček, tyhle se mi líbí moc, jsou opravdu hezké no a ty kuličky mi příjdou naprosto luxusní , já dělala jednu a je z toho nějaký patvar, tak snad později až nabydu zkušenosti se k nim vrátím.