Největší české diskuzní fórum o korálkování. Pozor - registrace nových uživatelů byly dočasně zakázány a fórum je pouze pro čtení. Děkuji za pochopení.
Dodržujte prosím Pravidla fóra a následující pokyny:
Sem patří výhradně obrázky vašich vlastních prací daného typu či vytvořených danou technikou. Nepatří sem obecná diskuze o technikách!
po dlouhé době jsem zase ušila aspoň jeden náhrdelník prosím o kritiku! doma se moc nelíbí... tak chci znát taky další názory... já si to teda původně taky představovala trochu jinak, ale i tak jsem celkem spokojená..
děkuju všem doma se nelíbí barvy, kroužek, zavěšení, prostě všechno špatně... ale tak co člověk to názor a jsem ráda, že to opravdu není taková katastrofa a vám se líbí...
Mně se moc líbí ten nápad s korálkem uvnitř šitého kruhu. Neladí mi k sobě už barvy, respektive barvy petersburgu by se mi líbily spíš stejné, jako jsou na přívěsku.
Ta modrá je nádherný odstín a šedá perleť taky. Jen se trošku tlučou a potlačují jedna druhou - to bude celý problém. Kdyby byl náhrdelník celý z jedné nebo z druhé, tak by působil nesmírně luxusně. Točený kruh se k té šedé moc dobře hodí - povedlo se ti to