Kde bolo, tam bolo, bola raz slovenska hra Niborea (
http://www.niborea.sk/index.php?refid=0016779023). Na kontinente, ktory som nazvala "Smrťákovo" sme sa stretli jedna skvela partia dvoch aliancii. Asi v tretej stvrtine nasho vzajomneho superenia o kontinentalnu vyhru som zacala tvorit jeden nahrdelnik s achatom a napadlo mi, ze vytvorim sperky, ktore budu predstavovat kazdeho obyvatela nasho kontinentu

Napad sa ujal a uz tych sperkov vzniklo zopar a niektore sa dostali k svojim predstavitelom, inym clenom kontinentu a k mojej svagrinke

V tvorbe pokracujem este dlho po tom, ako to nasa aliancia vyhrala
Tu je zostava nasho kontinentu. Screen bol vytvoreny 15.6., v ten den, ked som sa stretla s jednym milym mladym muzom odtial

<3 (Ja som Arnold Rimmer

)

Tato tema bude venovana nahrdelnikom.
A ako prvy vznikol
Zaredien. Slizky spion, ktory ma velakrat zabil, ale ani ja som mu nic neostala dlzna

(Achat, TOHO, Preciosa, s-lon, pamatovy drot a koralky, ktorych typ mi nie je jasny

)

Ako dalsi nahrdelnik vznikla
Jackie. Udatna komunikativna bojovnicka, ktoru poznam aj osobne. Skvele dievca

(Plastove kvietky, lanko, par sklenenych...)
Thinal. Najomny spion, na ktoreho akcie sa vzdy dalo spolahnut

(Tyrkys, TOHO, miyuki, plasova koralka, s-lon.) Tuto fotku si dal ako avatar v hre, na co som nalezite hrda

a citim sa poctena.
Arbis. V hre strasna bosorka

(hra za carodejnika), ale nazivo neskutocne mile ziena s peknym hlasom. Je najlepsou hrackou, celkovo je druha najlepsia. Nechcite proti nej hrat, je to zabijak

Je alergicka na kovy, preto som tomuto kusku vymyslela specialne zapinanie, aby ho mohla nosit. (TOHO, Preciosa, s-lon, hematitovy kamienok, gulicky, srdiecka a tycka.)
Pajjo. Komunikativny carodejnik, tiez dost nebezpecny carodejnik. Sutazny kusok v teme "Obycejny oblazek". (Miyuki, TOHO, s-lon, lanko, praskacky.)

Zatial posledny nahrdelnik je
vcielka. Neskutocne huzevnaty a nebezpecny hospodar, ktory cloveka dokaze opit kofolou

(Privesok z putovneho balicka, Preciosa, drevene koralky, s-lon, voskovana snura.) Tu som pokorila krutenu herringbone dutinku!