Největší české diskuzní fórum o korálkování. Pozor - registrace nových uživatelů byly dočasně zakázány a fórum je pouze pro čtení. Děkuji za pochopení.
nejsou jediní, kdesi jsem je našla v jakési online galanterii http://www.nbvysivani.cz/koralky-mill-hill-knofliky/ i v jedenáctce, ale ta cena se mi ani trochu nelíbí, na to že je to "obyčejný" round. Za tu patnáctku na korálek-obchodu jsem ráda, celkem mi tam chybí, ale nějak jsem očekávala že půjdou spíš do Miyuki
Sakra to mi uniklo. Jsem tam včera byla, jsem to mohla omrknout. No každopádně jenom dobře . Já jsem se tam jednou dala s p. Bílkem do řeči. On se chlubil, že mají Miyuki. Snažila jsem se mu vysvětlit, že 10 jsou velký.....že chceme další velikosti....třeba časem.
Mám je teď objednaný právě z Korálek- obchod, zítra by asi měli dojít, tak jsem zvědavá. Ještě jsem s takovýma blechama nic nedělala tak se nechám překvapit.
Millhill jsou známé hlavně u vyšívaček, barva drží dobře, snese to i vyprání výšivky. Většinou se našívají jako perly na šaty princeznám a mořským vílám, ale mají i tvary květů. Primárně určeno opravdu k vyšití na látku. Hodně je používá na svých vzorech třeba firma Mirabilia.