Elissa píše:Holky mám dotaz. Chystám se do Jablonce a nevím, kolik si sebou vzít peněz. Chtěla bych si nakoupit spíše více druhů v menším množství ( cca 50 g - 100g) . Jsem spíše tzv. sváteční korálkářka.
Budou mi stačit tak 2000 Kč?
jusnina píše:Prosím Jablonceznalé o radu. Kam v Jablonci poslat manžela s tříletým prckem, abych měla alespoň půl dne volno na nákup korálků? Né že bych je sebou nechtěla, ale přeci jen poprvé v Jablonci,... To si chci užít
TRZ04 píše:Tak jsem si zase po roce vyjela na výlet. Respektive přítel mě dobrovolně vyvezl a celej den tam se mnou popojížděl a hledal prodejny. Nejprve jsme navštívili Železný Brod - Sklo Kortan. Nakoupila jsem něco vinutek, to jsem se ještě krotila Pak jsme jeli do Zásady do Preciosy pro rokajl. Poté do Jablonce do Bijoux Nonstop. Tam je ráj, to už jsem věděla od minule. Zachránil mě taky tamní záchod pro návštěvníky - voňavý a čistý. Tam už jsem nekrotila a nechala jsem tam pěknou sumičku. Pak jsem chtěla k Machačkovi. Po velkém peripetiu s parkováním jsme zjistili, že prodejna je přestěhována někam na Pražskou. Tak jsme vyrazili do Bijoux Components. Tam už jsem se taky krotila jen velmi těžko. Hned za rohem je Palac Jablonex. Tam jsem původně ani nechtěla, ale když to bylo cestou... měli ale dnes zavřeno. Poslední zastávkou byla Smržovka. Když jsem tu četla "hrabárna", netušila jsem, co mě tam čeká. Přítel při vstupu ve dvěřích vypadal na infarkt. Já z toho tedy nemohla...antik a korálkárna dohromady! Mamku už bych odtam nedostala nikdy. Sbírá stáré věci...Já prošla jen krajní pytlíky, nějak jsem byla pořád v tranzu. Nedá se to popsat, tohle se prostě musí vidět! Když už nenajdete, co byste chtěly (a to se vám zcela jistě nepodaří), tak aspoň pro ten pocit, že něco takového existuje. Suma sumárum jsem tam dnes nechala okolo 7000 Kč a mám zase na rok nakoupeno. Zítra se hodlám celý den kochat...
TRZ04 píše:Takže holky...svatební cestu jsem nanápadně situovala do okolí Jablonce a Liberce. Dnes jsme se vrátili, tak podávám raport. Nonstop nezklamal a utržil největší část z mých nastřádaných penízků. Fabos se přestěhoval z Revoluční o sto metrů dál na adresu Květinová 1 (otevřeno: Po, St, Čt 8-16, Út 8-15, Pa 8-14). Bijoux Components je stále na stejném místě a vzhledem k tomu, že tam chodím jen pro SW a Ag 925, tak jsem tam nechala taky pěknou sumičku. Zklamala mě moje první návštěva Macháčka. Zdálo se mi dost draho, výběr nic moc a to, co mají na netu, na prodejně neměli. No a zakončili jsme to v Zásadě. Pytlík rokajlu stále vychází na 19 Kč. Některé barvy, které jsem potřebovala, neměli. To mě dost překvapilo, že nejsou kompletně zásobený. Ale i tak jsem si odnesla 23 pytlíčků. Suma sumárum...největší dík mému manžovi, že to se mnou trpělivě objel. No a já můžu zase rok šetřit, abychom si při prvním výročí mohli výlet zopakovat
TRZ04 píše:Takže holky...svatební cestu jsem nanápadně situovala do okolí Jablonce a Liberce. Dnes jsme se vrátili, tak podávám raport. Nonstop nezklamal a utržil největší část z mých nastřádaných penízků. Fabos se přestěhoval z Revoluční o sto metrů dál na adresu Květinová 1 (otevřeno: Po, St, Čt 8-16, Út 8-15, Pa 8-14). Bijoux Components je stále na stejném místě a vzhledem k tomu, že tam chodím jen pro SW a Ag 925, tak jsem tam nechala taky pěknou sumičku. Zklamala mě moje první návštěva Macháčka. Zdálo se mi dost draho, výběr nic moc a to, co mají na netu, na prodejně neměli. No a zakončili jsme to v Zásadě. Pytlík rokajlu stále vychází na 19 Kč. Některé barvy, které jsem potřebovala, neměli. To mě dost překvapilo, že nejsou kompletně zásobený. Ale i tak jsem si odnesla 23 pytlíčků. Suma sumárum...největší dík mému manžovi, že to se mnou trpělivě objel. No a já můžu zase rok šetřit, abychom si při prvním výročí mohli výlet zopakovat
gramud píše:A na kolik tak výjde rokajl v Nonstop Bijoux? Nemám totiž vůbec tušení.
Moirain píše:Dámy, určitě je to tu už zodpovězeno, mají nějaké krámky v Jablonci otevřeno v sobotu? Jedu na 90 % zítra do Jablonce za rodinnými záležitostmi, tka bych chtěla něco obejít.
gianelle píše:v sobotu má určitě otevřeno Bijoux nonstop, Osman Halabak a GB Beads (ale jen dopoledne).
Těch 19,- je za 50 gramů rokajlu Preciosa, ale jenom v jejich podnikové prodejně v Zásadě, a tam v sobotu bohužel otevřeno není.
Uživatelé procházející toto fórum: Bing [Bot] a 0 návštevníků