Ježíšek byl tentokrát docela štědrý, před Vánoci jsem napsala přesnou objednávku a on mi to přinesl do puntíku.
Takže jsem pod stromečkem našla nové vytoužené kulaté kleště, dřevěné kuličky různých velikostí na obšívání
, 3 druhy perliček, nějaký ten rokajl, předplatné časopisu Korálki a komponenty. Mimo korálky jsem ještě dostala sadu na plstění, abych si to vyzkoušela - je to fajn, ale korálky vedou.
Ale největší radost mi udělalo, kdž obdarovaným se rozzářil úsměv,když rozbalili ručně ručně vyrobený dárek ode mě. Asi nejvíce se líbili tyrksové návleky na ruce,které jsem dala jedné z nejleších kamarádek, úspěch měli i bodliny - náušnice, pruhované návleky čelenka s velkou kytkou z mašle a korálků, obháčkované koule jako náušnice, náramek přátelství s "pí", a ještě mnoho dalšího. Vše tohle dostali přátelé. Rodina si tentokrát moje výrobky moc neužila, až na babi, ta dostala brož ve tvaru čtyřlístku.
Až na to, že mi tyto Vánoce moc Vánoce (tedy vůbec) nepřipomínali, z dárků, a hlavně z těch, ze kterých dá něco vyrobit, jsem měla velkou, velkou radost!