Největší české diskuzní fórum o korálkování. Pozor - registrace nových uživatelů byly dočasně zakázány a fórum je pouze pro čtení. Děkuji za pochopení.
Dodržujte prosím Pravidla fóra a následující pokyny:
Sem patří výhradně obrázky vašich vlastních prací daného typu či vytvořených danou technikou. Nepatří sem obecná diskuze o technikách!
Zem pradávnych sĺnk v chladnom tieni tajomstiev na mapách jej dávno niet Zem pradávnych sĺnk nepoznáš jej žalospev more nevydá viac ten svet Pod hladinou spí kameň s tvárou naveky v nehybnom tieni rias a milenci sú si v tej hĺbke ďaleký s rukou sa míňa vlas...
jj, lehce jsem ji upravila, protože na můj vkus byla moc modrozelená takže jsem si ji doplnila podle svýho oka a byla jsem ztracená to se tvořilo úplně samo, Aničko
Margot píše:jj, lehce jsem ji upravila, protože na můj vkus byla moc modrozelená takže jsem si ji doplnila podle svýho oka a byla jsem ztracená to se tvořilo úplně samo, Aničko
chci ji vidět LIVE
To, co lidé nazývají štěstím, je okamžik, kdy přestanou mít strach.
jj, plánuju brzo nafotit na krku, ale jelikož se do Zlína vrátila potvora zima, tak včera odpoledne bylo uplně mizerný světlo takže musíme počkat, až bude lehce svítit