Největší české diskuzní fórum o korálkování. Pozor - registrace nových uživatelů byly dočasně zakázány a fórum je pouze pro čtení. Děkuji za pochopení.
Dodržujte prosím Pravidla fóra a následující pokyny:
Soutěž v tvorbě šperků na dané téma. Své soutěžní výrobky můžete vkládat do třetího týdne daného měsíce, poslední týden v měsíci se hlasuje a hodnotí. Vítěz získává privilegium vyhlásit téma na další kolo soutěže.
Šťavnaté mango, sladký meloun, kyselejší i méně kyselé citrusy atd. Exotické ovoce plné barev. Taková by měla být vaše dílka. Pro inspiraci jeden košík.
Tak můžete začít hlasovat, každý má max. dva hlasy.
Zoufale bych potřebovala ještě jeden hlas. Ten první patřil portokali. Ta brož dle mého dokonale vystihuje téma a je roztomilá . S druhým jsem se těžko přetěžko rozhodovala mezi Sněhurkou a Kelinci. Pomerančovník je krásný, černá mu dodává na eleganci. Moc se mi to zamlouvá. Freeform od Kelinci je zase plný šťavnatých barviček, skvělý tropický mix. Nakonec jsem teda dala hlas jemu, ale ten třetí hlas mi tentokrát fakt zoufale chyběl. Dál se mi velmi zamlouval i koktejlik od janapo.
Taky mi schazel hlas,Kelinci-jasne-povedene free ,ale Ijetka a Snehurka mi daly zabrat,nakonec Snehurka ,ale myslim,ze Ijetka by zaslouzila specialni cenu za trpelivost
V momentě, kdy se v neděli objevil příspěvek od Kelinci, měla jsem jasno...ovšem ten druhý bod, to bylo mnohem horší rozhodování. Tak jsem to vzala systémem "co bych nosila já" a vyhrála to ecica ( o prsa před portokali )