Největší české diskuzní fórum o korálkování. Pozor - registrace nových uživatelů byly dočasně zakázány a fórum je pouze pro čtení. Děkuji za pochopení.
Dodržujte prosím Pravidla fóra a následující pokyny:
Soutěž v tvorbě šperků na dané téma. Své soutěžní výrobky můžete vkládat do třetího týdne daného měsíce, poslední týden v měsíci se hlasuje a hodnotí. Vítěz získává privilegium vyhlásit téma na další kolo soutěže.
takže děvčata jako téma měsíce dubna jsem vybrala páva....nejde mi o páva jako takového( i když ani to není vyloučené), ale o barevné kombinace,které příroda dokáže vytvořit...samozřejmě fantazii se meze nekladou a přidávám něco na inspiraci
Sigel je jasná volba...a Janapo pro zajímavé ztvárnění ( akorát fotky ten dojem trochu kazí). Ale tentokrát bych dala bod úplně všem, protože jeden vedle druhého jsou to zajímavé koukací kousky
jasná sigel, to je úžasná práce. no a druhý to bylo těžký rozhodování mezi majkou, evitschkou a janapo, které jsem nakonec dala hlas. musím ale říct , že průběžně jsem jako vítěze viděla i jiné a po každém vložení se to měnilo
poprvé jsem nevyužila druhý hlas, nemohla jsem si fakt vybrat mezi Teri - viděla jsem naživo a je úžasný, Andreou a Majkou, takže jsem dala jen jeden hlas, abych někoho z nich neznevýhodnila... můj jediný patří Sigel! fakt bomba!
Tak za mě jednoznačně MonsterSigel a druhý hlas patří Evitschce za parádní kroužkování, nad kterým budu vždycky tak akorát vzdychat... Nicméně hodně moc se mi líbí i ostatní výtvory - tentokrát to prostě bylo opravdu krásné kreativní téma!
Tak u mě Sigel(kdyby to šlo,tak aspoň 10bodů) ,no a pak jsem se nemohla rozhodnout mezi Majkou ,Miss Tattoo ,Setapouch(jen bych ty brože potřebovala2 a udělala bych si úžasný supernáušnice) ,nakonec jsem dala hlas Majce
Moje hlasy dostaly AndreaM - to bylo jasný hned od začátku - ten má takový roztomilý kukuč! a Sigel, která to rozčísla pěkně nakonec - z toho prostě padám ze židle (a doufám,že uvidíme vítězný výrobek taky na realkrku)
Mimořádně vyvedené téma, upřímně říkám, že tentokrát se mi líbilo fakt naprosto všechno. Vybrat dva favority je těžké, nakonec jsem pro tentokrát nevolila veledíla (Sigel - naprosto úchvatné, Teri - moc pěkný nápad), ale rozhodla se pro jednoduchost - kouzelný páv od AndreyM a náušnice od evitschky. Další by byla brož od setapouch.
Musím říct, že toto téma bylo opravdu hodně vydařené. Můj hlas dostala Sigel za opravdu mistrovský kousek a druhý po dlouhém přemýšlení nakonec Teri. Ale hrozně se mi líbil ještě příspěvek od AndreyM a Setapouch