Největší české diskuzní fórum o korálkování. Pozor - registrace nových uživatelů byly dočasně zakázány a fórum je pouze pro čtení. Děkuji za pochopení.
Dodržujte prosím Pravidla fóra a následující pokyny:
Sem patří výhradně obrázky vašich vlastních prací daného typu či vytvořených danou technikou. Nepatří sem obecná diskuze o technikách!
Náhrdelník s příběhem...... Cely den se mi neozýval můj řecký přítel.... Což u něj není obvyklé.. Abych zaměstnala hlavu nečím jiným, než přemýšlením jestli se mu neco nestalo, řekla jsem si že se naučím něco nového...... Měla jsem doma filc a v hlavě hromadu nápadů... TAk jsem si řekla, že zkusím korálkovou výšivku.... A uplně mě to pohltilo NAkonec se večer ozval přítel s tím že si myslel že jsem v práci, na mobil se nekouknul a dal se strýcem slivovičku, takže odpadnul, bylo mu zle .... .DDDD No ale vdečím mu za to, že díky němu, jsem se vrhla na vyšívání a díky tomu mohl vzniknout první náhrdelník a nikomu ho nedáááááám náhrdelník i přítele
mave píše:krásný! Moc se mi líbí ty barvy... taky se odhodlávám k vyzkoušení výšivky tak doufám, že můj první výtvor bude taky tak povedený
Jdi do toho... )) já šila jak me napadlo.. Volba barev přišla taky tak nejak sama proste jsem sedla a zkusila TAk neváhej a vyzkoušej Mohu jen doporučit ...