Jo a ještě jsem našla tento obrázek. Tu zásobu mít, tak se od šití ani nehnu!

gianelle píše:Pořádek je pro blbce, inteligent se vyzná i v chaosu
Sněhurka píše:Loni jsem si koupila extra stůl jen na korálky, který jsem napojila na PC stůl (už se mi korálky nikam nevešly), takže se jen otočím se židlí a jsem buď u korálků nebo u počítače...
Gedzitka.. píše:Ty jo, takovejch krabiček, já si taky kupuju tyhle červený z obi a docela mi vyhovujou a dělám přesně co ty, vždycky když někam jedu tak si vyberu ty co potřebuju
ivisek píše:ty tvoje skříňky, to je nádhera!!taky bych takové chtěla, ale nevíte někdo, kde je sehnat jinde než v OBI? Nebo alespoň podobné?
desejka píše:ivisek píše:ty tvoje skříňky, to je nádhera!!taky bych takové chtěla, ale nevíte někdo, kde je sehnat jinde než v OBI? Nebo alespoň podobné?
já si takové krabičky kupuju v Hornbachu za 29,-jsou ale tmavě modré mají menší a více přihrádek
KatkaB píše:Já mám doma všechno v krabičkách z OBI a jen to co mam ve větší zásobě pak ještě v sáčcích a v krabicích pod stolem - naštěstí ale nikam nepřejíždím, když jedu někam na dýl (třeba na chatu na víkend), tak si naberu ty krabičky, se kterýma budu dělat (nebo to aspoň plánuju).
Kleštičky, dráty, stužky a lanka mám v rybářským kufříku, který je taky pod stolemTam to ale fotit nemůžu, protože tam mám čurbes (je to i trochu vidět
)... i na stole jsem to musela trochu poklidit (a poschovávat
)
Sněhurka píše:Můj korálkovej koutek vypadá takhle (samozřejmě po velkém úklidu, jinak bych se asi styděla ty fotky sem dát)
na stole
velká výhoda stolu je, že má hromadu místa pod sebou
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků