Roza píše:No já sice začala a mám už hodně hotovo, ale vidím to na nůžky a začít znovu Už se mi to nelíbí. Ale času je ještě dost
Margot píše:tož to se máte, děvčice. já ani nevím, kde pytlík se směskou mám jak se venku udělalo hezky, korálky letěly do kouta a hurá na bike, kite či podobný rozbiťdržkový vynález
setapouch píše:Roza píše:No já sice začala a mám už hodně hotovo, ale vidím to na nůžky a začít znovu Už se mi to nelíbí. Ale času je ještě dost
Jo, přesně takhle to bylo včera...celé odpoledne jsem šila jak urvaná, večer jsem se na to v klidu podívala, vzala nůžky a mám zas pytlík směsi
Kerolajna píše:Já už teda mám vymyšleno nějakou dobu, ale musím říct, že je to náročné, kombinovat učení na zkoušky, hraní Diabla a korálkování. Ale motivace stihnout to konečně už i do soutěže tu je, snad nezlenivím.
mifulinka píše::D Chápu Já to naštěstí ušila hned, jelikož zkombinovat k tomu maturu a hraní Risenu 2, by taky nedopadlo dobře Jenom dotaz off topic Je to Diablo dobrý? Jestli se na něj mám taky vrhnout
werocka píše:Tak já se do tvoření také konečně pustila . Představu žádnou nemám Nikdy jsem nic takovýchto rozměrů a rozsáhlosti nedělala, tak jsem vskutku zvědavá, jak to všechno dopadne
Všem, které se chystají tvořit nebo už tvoří přeji inspirativní tvoření
Stepule píše:werocka píše:Tak já se do tvoření také konečně pustila . Představu žádnou nemám Nikdy jsem nic takovýchto rozměrů a rozsáhlosti nedělala, tak jsem vskutku zvědavá, jak to všechno dopadne
Dík za přání, také jsem se do toho vrhla. Na rozdíl od prvního kola jedu bez návrhu, jen se šablonkou a bojím se, co z toho vyleze
Leela píše:Stepule píše:werocka píše:Tak já se do tvoření také konečně pustila . Představu žádnou nemám Nikdy jsem nic takovýchto rozměrů a rozsáhlosti nedělala, tak jsem vskutku zvědavá, jak to všechno dopadne
Dík za přání, také jsem se do toho vrhla. Na rozdíl od prvního kola jedu bez návrhu, jen se šablonkou a bojím se, co z toho vyleze
Doufám, že něco hnusnýho
Skippka píše:Leela píše:Stepule píše:Dík za přání, také jsem se do toho vrhla. Na rozdíl od prvního kola jedu bez návrhu, jen se šablonkou a bojím se, co z toho vyleze
Doufám, že něco hnusnýho
Ty jseš teda přející
Já jsem se zasekla tak na 1/3
Leela píše:Skippka píše:Leela píše:Dík za přání, také jsem se do toho vrhla. Na rozdíl od prvního kola jedu bez návrhu, jen se šablonkou a bojím se, co z toho vyleze
Doufám, že něco hnusnýho
Ty jseš teda přející
Já jsem se zasekla tak na 1/3
AndreaM píše:Já ho mám, jen nafotit.....btw jak bych to měla nafotit, na bílý podklad?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník