Kriss píše:Ty jsou krásné, to by mě zajímalo jak na to, to bych určitě nepochopila
makys píše:moc pěkné , můžu se zeptat kde jsi koupila ten spirálkovač?
Nikolaska píše:Kriss píše:Ty jsou krásné, to by mě zajímalo jak na to, to bych určitě nepochopila
Právě že to není vůbec těžký a ani to nezabere tolik času.. jediné co je k tomu potřeba je spirálkovač na gizmo..
Kriss píše:Nikolaska píše:Kriss píše:Ty jsou krásné, to by mě zajímalo jak na to, to bych určitě nepochopila
Právě že to není vůbec těžký a ani to nezabere tolik času.. jediné co je k tomu potřeba je spirálkovač na gizmo..
Spirálku z gizmovače bych zvládla, ale to proplétání by mě zabilo, do toho bych se určitě zamotala
Nikolaska píše:makys píše:moc pěkné , můžu se zeptat kde jsi koupila ten spirálkovač?
Jelikož mám šikovnýho tatínka, tak spirálkovač vyrobil.. Zítra sem můžu hodit fotku, pokud by jste chtěla..
makys píše:Nikolaska píše:makys píše:moc pěkné , můžu se zeptat kde jsi koupila ten spirálkovač?
Jelikož mám šikovnýho tatínka, tak spirálkovač vyrobil.. Zítra sem můžu hodit fotku, pokud by jste chtěla..
kdyby to šlo, tak určitě, děkuji
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 15 návštevníků