Tak to vezmu pěkně od konce, momentálně mám pár oblíbených kousků ale ty sem dávat nemůžu ještě nejsou prověřeny časem, občas něco nosím půl roku rok, ale to je pro mě houby
Tento náramek jsem si oblíbila v prváku na vysoké škole, když jsem začala nosit přírodní barvy oblečení tmavě zelené sako a khaki ''manžestráky'' provází mě již třetím rokem Přírodovědeckou fakultou, bohužel foto v akci nemám

Předtím tu byl Náhrdelník,s mořskou hvězdou, původně měl být na prodej, ale cosi se zvrtlo, provázel mě celým gymplem a dokonce jsem v něm byla zastižena fotografem na naší rozlučce po maturitě, ani se neptejte co to nalévám, ale můžu říci že si toho zažil hodně. Hrozně ráda ho nosím k tomu hnědému svetru, ale bohužel náhrdelník ho jistě přežije, svetr se už párá....

Mezitím jsem na střední také potřebovala něco slavnostnějšího, do divadla se školu a podobně, tady je zachycen zrovna při focení na tablo, bohužel už trochu tmavnou komponenty, ale za ty léta co ho nosím má nárok. Pod ním je vidět nenápadný stříbrný řetízek s kopačkama, ten vůbec nesundavám jen na maturiťáku to musel přežít,

No a nejstarší kousek který mám, už ho moc nenosím spíš tak k táboráku a podobně, ale bývaly doby kdy jsem tenhle náramek nesundala z ruky.
Jak to všechno začalo?
Asi jako většina holek od nás ze vsi jsem drhala náramky a jednou mě napadlo si drhaný náramek udělat z kůže a hleďte povedlo se, to jsem byla asi v šesté třídě. Naštěstí rostl se mnou nebo se spíše kůže vytahávala, Také jsem ho 4 x ztratila a vždy ho někdo našel a náramek se dostal ke mě, poprvé ho přinesl kamarád ze třídy. Povídá mi, že našel hezkej náramek a že se mu hodí a když mi ho ukázal a já mu řekla že je můj málem ho kleplo, musela jsem mu za to udělat jinej, to víte tenkrát to byla obrovská paráda.
Teď už je z něj cosi nevábného, ale nejsem schopná ho prostě vyhodit...Jako by v něm byl kus mého života a taky už je to dědeček je mu 11let