Největší české diskuzní fórum o korálkování. Pozor - registrace nových uživatelů byly dočasně zakázány a fórum je pouze pro čtení. Děkuji za pochopení.
Dodržujte prosím Pravidla fóra a následující pokyny:
Sem patří výhradně obrázky vašich vlastních prací daného typu či vytvořených danou technikou. Nepatří sem obecná diskuze o technikách!
Pomalicku zacinam zpracovavat komponentiky od patinaqueen (viz "chlubici zona"), tze tu jsou prvni vlastovky, resp. vazky Listky jsem se rozhodla nijak moc neprizdobovat, jsou samy o sobe vyrazne, takze je ozdobila jen pristavajici vazka... druhe nausky jsou z rozklepavaneho staromosazneho dratu.. dlouho jsem rozmyslela, jestli na ne zavesim ptacky nebo vazky, no vazky to nakonec vyhraly, ale ptacci zrejme budou mit podobny osud
Tak na tyhle kousky jsem se moc těšila a musím říci, žes nezklamala - jsou okouzlující, zaujmou na první pohled. Taky obdivuju krásně vypracované rozklepané kruhy...
Pravda, jsou nádherné, oboje! Ty vážky na listech na první pohled vedou, ale kruhy zase mají víc prostoru a fantazie, vážky přeci při dotyku na hladině taky vytvoří kruhy, takže je to takhle krásně spojené
Mně se ty vážky líbily, už když jsem viděla fotky v chlubícím příspěvku, takže asi není překvapením, že i ty naušky mě dostaly Mně se pro změnu asi víc líbí ty druhé, jsou nápadité a vážka si na nich hezky poletuje
Fairytales are more than truth: not because they tell us that dragons exist, but because they tell us that dragons can be defeated.