Trhy Hradec Králové - Nábřeží skla a keramiky. Nevíte více ?

Zde se dělíme o pozvánky na různé akce prodejního rázu. Zajímají nás jak akce, kde můžeme prodávat své výrobky, tak akce, kde můžeme nakoupit zajímavý materiál k tvorbě.

Trhy Hradec Králové - Nábřeží skla a keramiky. Nevíte více ?

Příspěvekod noonanka » pon 10. srp 2009 12:54:23

Náhodou jsem narazila na trhy/prodejní výstavu, která se bude konat 15.srpna v Hradci Králové.
Pokoušela jsem se zjistit více, ale bohužel internet mi neřekl o nic víc než toto:
Na Tylově nábřeží proběhne IV. ročník svátků keramiky a skla. I tentokrát budou moci návštěvníci prohlížet a nakupovat výrobky sklářských a hrnčířských řemeslníků z celé republiky, také obdivovat předvádění tradičních řemeslných technik. To vše za stylového hudebního doprovodu."
Proto to zkouším i touto cestou. Máte někdo vlastní zkušenosti z minulých 3 ročníků? Vyplatí se tam jet,
co výstava nabízí a zda je pro korálkářku přínosem? :twisted:
Díky za každou odpověď, která mi pomůže rozhodnout se, zda podniknu tuto "loupežnou výpravu" :mrgreen:
noonanka

Re: Trhy Hradec Králové - Nábřeží skla a keramiky. Nevíte více ?

Příspěvekod t.tel » úte 11. srp 2009 11:12:04

Na posledních Hradeckých trzích, kam jsem zašla, byly dva stánky s vinutkama, ale to byly nějaké větší trhy na začátku léta. ,,Nabřeží" čehokoli podle mě za mnoho nestojí, bude to malinké a spíš taková dodatečná atrakce k okrase nábřeží s hotovými výrobky. Posledně jsme si tam koupili moc pěknou skleničku na víno. Těžko říct, jestli tu nějaké korálky budou, a když, tak jich nebude mnoho. Pokud to nemáš vyloženě kousek, nebo to nespojíš s nějakým dalším výletem, tak asi nemá moc cenu.
Produkty Microsoftu jako jako arogantní gentlemani: myslí si, že ví mnohem lépe než my, co právě potřebujeme, a poskytnou nám to bez předchozího varování.
t.tel

Re: Trhy Hradec Králové - Nábřeží skla a keramiky. Nevíte více ?

Příspěvekod noonanka » úte 11. srp 2009 11:16:10

Moc díky za odpověď, s návštěvou jsem váhala a tímto jsi mě přesvědčila, že tam nakolnec nepojedu :mrgreen:
noonanka

Zpět na Trhy, jarmarky, prodejní akce