Největší české diskuzní fórum o korálkování. Pozor - registrace nových uživatelů byly dočasně zakázány a fórum je pouze pro čtení. Děkuji za pochopení.
Dodržujte prosím Pravidla fóra a následující pokyny:
Sem patří výhradně obrázky vašich vlastních prací daného typu či vytvořených danou technikou. Nepatří sem obecná diskuze o technikách!
stejný modrý achát mám doma.. obšila ho modro-bíle zkonbinovala s bílými obšitými kuličkami a nikdy se nedostal na světlo světa, protože se mi to ve finále nelíbíli a ted čeká na rozpárání a předelání ale tohle je naprostá bomba !!! JAk je u mě známo že s modrou jsem nebyla kamaradka, až ted se jí učím mít rada... protože je to jedna z oblíbených barev mého milého.... a když jí zkonbinujju z nejakou mou ob,íbenou barvou tak tak netrpím ALe tohle bych si i já s velkou radostí vzala na krk. už jen že achát je můj nejmilejší šutérek !!!!
Ja som ho už mala doma tiež poriadne dlho... Keď tak rozmýšľam, už by sa to dalo počítať asi aj na roky Dlho som nevedela, čo s ním. Až, keď som prišla sem, tak mi došlo, že by sa dal aj obšiť , tak som to skúsila