mnaaauu píše:Za mě Monchi a Haany.............. A musím říct, že snad ony jediné, ješte Majka, pochopili zadaní............. u ostatních hledam a hledam ony kapičky rosy, které tam měly být............... a ten pocit rána v magické zahradě nacházím jen u těch u kterých hlasuji.... Vím že to zní tvrdě, chápu vyřazení Sigel za nedodělaný šperk, ale vyřadila bych i spoustu dalších........... myslím, že zadaní znělo jasně a bohužel se ho moc soutěžících nedrželo.... Škoda....... Pro mě jsou vítězky Monchi a Haany, vytvořili nositelný hezký šperk který se nese v duchu zadání tématu
p.s: a ještě Hanina tam kapičky vidím
Terík píše:Já jsem právě mluvila s pár holkama a zadání asi úplně jasné nebylo, tak jsem tam nechala všechno dodělané leč ano, mým úmyslem bylo, aby ve šperku byly použity kapičky, ale to asi 100% nevyznělo. Moje chyba..mnaaauu píše:Za mě Monchi a Haany.............. A musím říct, že snad ony jediné, ješte Majka, pochopili zadaní............. u ostatních hledam a hledam ony kapičky rosy, které tam měly být............... a ten pocit rána v magické zahradě nacházím jen u těch u kterých hlasuji.... Vím že to zní tvrdě, chápu vyřazení Sigel za nedodělaný šperk, ale vyřadila bych i spoustu dalších........... myslím, že zadaní znělo jasně a bohužel se ho moc soutěžících nedrželo.... Škoda....... Pro mě jsou vítězky Monchi a Haany, vytvořili nositelný hezký šperk který se nese v duchu zadání tématu
p.s: a ještě Hanina tam kapičky vidím
Terík píše:Já jsem právě mluvila s pár holkama a zadání asi úplně jasné nebylo, tak jsem tam nechala všechno dodělané leč ano, mým úmyslem bylo, aby ve šperku byly použity kapičky, ale to asi 100% nevyznělo. Moje chyba..
Terík píše:Hlasování je spuštěno milé dámy. Hlasuje se do půlnoci 31.12. pro dva šperky.
Dovolila jsem si vyřadit Sigel, snad mi to nebudete míti příliš za zlé. Já vím, že byly svátky a všechna ta mela okolo, leč vkládat se mají podle mě hotové šperky, takhle by to za chvíli mohl dělat každý. Snad to vítězce loňského měsíce příliš neuškodí.
jilinka píše:Tedy ja jako kapky vidim i jazycky a tak za me zireael a majka. U obou vidim jasnou tajemnou zahradu. Jako od Trnky
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník