Haany taky je mám ráda, ty jsou v pohodě.
Dneska jsem šila z těch Delic, co jsem o nich psala na 1. stránce tématu (Galvanized trangerin) a jsem vzteky bez sebe. Ta sranda stála 135 Kč za
5gramů
, sotva jsem to došila a některý korálky už jsou světlejší. Myslím, že se to párkrát otře o oblečení a bude po pokovu
. To bych teda od Japonců nečekala, takovej šmejd. Snad jedině to zkombinovat s nějakým traventinem, aby to trochu zaniklo. Jak to lakujete tím lakem na fimo, to se potírá štětcem hotový výrobek nebo stříká jako lak na vlasy? Zkusila jsem to opatrně přejet lakem na nehty, snad jsem to ještě víc nezhoršila...
A pak tu mám nejspíš tohle :
http://www.yani.cz/cz/e-shop/784695/c53 ... -10-g.htmlNo to je úplná katastrofa, použila jsem je na návlek mezi jinej rokajl, visí to tu na věšáčku nenošený a o nic se neotírající a některý už jsou úplně oloupaný do běla (jako se občas oloupou perly). No strašný, tohle by se mělo zakázat. Když si představím, že z toho někdo šije velkej projekt a po jednom použití to může vyhodit, jímá mě hrůza
Nejhorší je co s tím? Vyhodit se mi to nechce, ale pokaždý, když to vidím, dostanu vztek