více na: http://www.likrakoral.cz/?450,p201303_244___tigers-eye__2
Roza píše:Moc krásný náhrdelník a bezva kombinace barev![]()
jilinka píše:krásné svěží dílko, takhle si představuji ideálně ztvárněné to (bohužel až příliš často zmiňované) heslo: V jednoduchosti je krása
Likra píše:jilinka píše:krásné svěží dílko, takhle si představuji ideálně ztvárněné to (bohužel až příliš často zmiňované) heslo: V jednoduchosti je krása
A přitom mi ta jednoduchost dala pořádně zabrat. Lístky leží z poloviny na sobě (tady to není moc vidět), když jsem jich už měla několik našitých, tak další začaly stávkovat. A když už jsem měla vše hotovo, jeden lístek pěkně usazený mezi dalšími, začal pouštět korálky ... Opravit to šlo opravdu ztuha...
jilinka píše:Likra píše:jilinka píše:krásné svěží dílko, takhle si představuji ideálně ztvárněné to (bohužel až příliš často zmiňované) heslo: V jednoduchosti je krása
A přitom mi ta jednoduchost dala pořádně zabrat. Lístky leží z poloviny na sobě (tady to není moc vidět), když jsem jich už měla několik našitých, tak další začaly stávkovat. A když už jsem měla vše hotovo, jeden lístek pěkně usazený mezi dalšími, začal pouštět korálky ... Opravit to šlo opravdu ztuha...
to je právě ono, to jsou ty věci, které vypadají jednoduše, ale je vidět, že jsou velmi precizní, a k jednoduchosti tvaru vedla dlouhá cesta.
Právě takové "jednoduchosti" se mi líbí, kde je vidět, že jednoduchosti nebylo dosaženo nějakým šup šup postupem, ale eliminací zbytečností až do dokonalého výsledku
gianelle píše:To je ale velmi podařená věcička. Pro tuto barevnou kombinaci mám slabost, moc se mi líbí tvar přívěsku a barevný přechod na "šlauchu"
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků