Jajinka píše:Odteď se určitě budu chlubit častějiale takové frekvence jako mnaaauu asi nikdy nedocílím
Jajinka píše:Odteď se určitě budu chlubit častějiale takové frekvence jako mnaaauu asi nikdy nedocílím
Bouřka píše:Jajinka píše:Odteď se určitě budu chlubit častějiale takové frekvence jako mnaaauu asi nikdy nedocílím
Mnaauu je robot, to mi nikdo nevymluvíMáš to moc vydařený, určitě se chlub častěji
mnaaauu píše:Bouřka píše:
Mnaauu je robot, to mi nikdo nevymluvíMáš to moc vydařený, určitě se chlub častěji
![]()
![]()
a taky ufon a mám tři hlavy a sedm rukou
![]()
jo a tu armádu skřítků
Ale pšššššššššššššt aby mi to někdo nezáviděl )))))))))))))
Likra píše:Neboj se sem dávat svá dílka a s nikým se neporovnávej. Buď svá, osobitá. Věci máš pěkně zpracované, závěsy pěkně ušité, doladěné k ústřednímu motivu, žádné obyčejné navlékačky (i když ty někdy také doladí šperk) . A co se rychlosti týče - nač soutěžit. Lépe je si vyhrát, u Tebe je vidět, že neděláš věci na ohromení lidí, ale s láskou. Moc se mi Tvé výrobky líbí.
Likra píše:Kromě toho - nač ta skromnost? Vyhrála jsi přece na koralky.cz šperk týdne !
Likra píše:Neboj se sem dávat svá dílka a s nikým se neporovnávej. Buď svá, osobitá. Věci máš pěkně zpracované, závěsy pěkně ušité, doladěné k ústřednímu motivu, žádné obyčejné navlékačky (i když ty někdy také doladí šperk) . A co se rychlosti týče - nač soutěžit. Lépe je si vyhrát, u Tebe je vidět, že neděláš věci na ohromení lidí, ale s láskou. Moc se mi Tvé výrobky líbí.
mnaaauu píše:Likra píše:Neboj se sem dávat svá dílka a s nikým se neporovnávej. Buď svá, osobitá. Věci máš pěkně zpracované, závěsy pěkně ušité, doladěné k ústřednímu motivu, žádné obyčejné navlékačky (i když ty někdy také doladí šperk) . A co se rychlosti týče - nač soutěžit. Lépe je si vyhrát, u Tebe je vidět, že neděláš věci na ohromení lidí, ale s láskou. Moc se mi Tvé výrobky líbí.
Ach, ach... možná si to beru osobně, ale opět mám pocit, že se tu nepřímo mluví o mě? Možná je to jen pocit, ale vsadila bych se že ne!
Ach, ach... možná si to beru osobně, ale opět mám pocit, že se tu nepřímo mluví o mě? Možná je to jen pocit, ale vsadila bych se že ne!
Kdepak, já myslím, že určitě o někom úplně jiném
kajmii píše:Mě se nejvíc líbí 1. a 3., ale všechny jsou krásné a něžné
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků