jilinka píše:kajmii píše:Mě se nejvíc líbí 1. a 3., ale všechny jsou krásné a něžné
přesně!
a také gratuluji ke šperku týdne na korálkách!
na kvantitu ala mnaaau bych se moc nedívala, tohle je o třídu vejš, dle mého názoru
mnaaauu píše:jilinka píše:kajmii píše:Mě se nejvíc líbí 1. a 3., ale všechny jsou krásné a něžné
přesně!
a také gratuluji ke šperku týdne na korálkách!
na kvantitu ala mnaaau bych se moc nedívala, tohle je o třídu vejš, dle mého názoru
Víš co????????????????, nerad ostatním co mají dělat a na co jak koukat! jsme tu všichni inteligentní a mužeme si udelat vlastní názor........... svuj si řekni ale necpi ho ostatním! díky
kajmii píše:No to by tak ještě scházelo, aby se tu v Jajinky prvním chlubícím tématu porovnávaly třídy![]()
Prosím jak se dělá to obšití u vážky? To se udělají bílé obloučky a potom se propletou zlaté nebo je to nějak jinak? Taky gratuluju k výhře
gianelle píše:1. a 3. vypadají skvěle, krásná čistá práce, vůbec není důvod se ostýchat![]()
(a ten flame prosím včas ukončeme, ju)
Jajinka píše:kajmii píše:No to by tak ještě scházelo, aby se tu v Jajinky prvním chlubícím tématu porovnávaly třídy![]()
Prosím jak se dělá to obšití u vážky? To se udělají bílé obloučky a potom se propletou zlaté nebo je to nějak jinak? Taky gratuluju k výhře
Nejdřív jsem dělala bílé obloučky, a pak doděla ty zlaté - nit vychází za bílým obloučkem a provlékne se znovu před bílým obloučkem, takže to udělá takový copánek. Doufám, že to je srozumitelné.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků