No a dnes jsem ješte dělala na přání " něco žlutého"

TRZ04 píše:Téda, výšivka parádní a pracná! Škoda, že tam ty neposedy hranatý dělají neplechu.
U té žluté "věci" mi je trochu líto, že ta žlutá rivolka v tom hodně zaniká. Jinak je to taky parádní.
mnaaauu píše:TRZ04 píše:Téda, výšivka parádní a pracná! Škoda, že tam ty neposedy hranatý dělají neplechu.
U té žluté "věci" mi je trochu líto, že ta žlutá rivolka v tom hodně zaniká. Jinak je to taky parádní.
Já je usměrním, ty neposedy.... no mě taky vadí že je to celé žluté...... měla jsem návrh dát k tomu hnědou nebo černou.... :/ ale neprošlo to...
TRZ04 píše:mnaaauu píše:TRZ04 píše:Téda, výšivka parádní a pracná! Škoda, že tam ty neposedy hranatý dělají neplechu.
Já je usměrním, ty neposedy .... no mě taky vadí že je to celé žluté...... měla jsem návrh dát k tomu hnědou nebo černou.... ale neprošlo to...
No jo, se zákaznicema někdy není řeč...znám to. Ale budou to nosit ony, že...tak co bysme si s tím my měly dělat starosti.
Jo a kde jsou překlady...Zase to poslední dobou podceňuješ Jsem pozadu ve slovníčku.
TRZ04 píše:Téda, výšivka parádní a pracná! Škoda, že tam ty neposedy hranatý dělají neplechu.
TRZ04 píše:DěkujiMě ten motýlek přijde jako maškarní maska. Dokonce tam vidím oči, nos a zuby
A podšíváš to kůží, jak se to má? Já ne. Zprvu jsem ji nemohla sehnat a pak jsem zjistila, že mě je to na krku příjemnější bez kůže.
Vekimo píše::shock: tyyyyjo já se půjdu asi zahrabat! Tohle je masakr a ta žlutá alias léto je prostě úžasná sice je to celé žluté ale naprosto dokonalé! Já bych tam ani jinou dávat nemusela...![]()
Chudáčci skřítci nepřetěžuješ je?
mnaaauu píše:TRZ04 píše:DěkujiMě ten motýlek přijde jako maškarní maska. Dokonce tam vidím oči, nos a zuby
A podšíváš to kůží, jak se to má? Já ne. Zprvu jsem ji nemohla sehnat a pak jsem zjistila, že mě je to na krku příjemnější bez kůže.
podšívám to koženkou... takovou semišovou, kterou jsem sehnala v čalounictví. zpevní se to tím a pokud potřebuju jeste to vyplním nečím pevným aby to drželo tvar. třeba plastovou takovou tou deskou na modelování modelínou jak jsme používali ve školea čím to zespodu podšíváš? :O aby nebyly videt ty nitě ? Filcem?
No, na jedné vrstvě filcu šiju. Pak to podlepím ještě jednou vrtsvou filcu a ukončím tou obšívkou kolem. Jak je to lepené, tak se to taky zpevní. Na jedné vyšívané prvotině mám tu kůži a není mi to příjemné na nošení. A to jsem ji dala tou rubovou (jemnější, chlupatou) vrtsvou ven, jak tu někdo radil.
Já to vezmu na sebe sem tam a jinak jsem tyhle výšivky ještě nezkoušela prodat. Tak snad to vydrží i s filcem. Zatím právě nemám moc zkušeností s tou obnošeností a výdrží![]()
Jinak z čalounictví mám taky nějaké koženky. A likvidovala jsem svoje staré kozačky - kožené, tak jsem to celý rozkuchala. Tak kůže mám relativné dost, ale ve finále ji tam nedávám.
evitschka píše:Detail toho fialového jsi nám sem dala proto, abysme viděly, že se ti občas i něco nepodaří? Šperk jako celek je krásný, ale ty fialkové čtverečky tam vážně nejsou pěkně přišité.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků