První donutek

Dodržujte prosím Pravidla fóra a následující pokyny:
Sem patří výhradně obrázky vašich vlastních prací daného typu či vytvořených danou technikou. Nepatří sem obecná diskuze o technikách!

První donutek

Příspěvekod Vekimo » pát 03. kvě 2013 16:35:29

Tak jsem se po vzoru mnauuu konečně pustila do nějakého donutku a dopadla to takto *jump*

Jelikož neumím zatím pracovat s gimpem ani photoshopem a neumím ani moc dobře fotit tak se nezlobte :?

A poznámka k tomuto výrobku... Je to jen jeden akorát z každé strany vypadá úplně jinak a je to jev který jsem zjistila až na konci díla :D

První strana ta původně zamýšlená...

Obrázek

Obrázek

Strana druhá která vznikla náhodně *rofl1*

Obrázek

Obrázek

Snad se někomu bude aspon trošku líbit *wave*
Vekimo

Úroveň: korálkové novorozeně...

Re: První donutek

Příspěvekod kikina » pát 03. kvě 2013 17:33:54

Mně tedy jo - s tou výhradou, že nemám ráda červenou ;) , takže k barevnosti se vyjadřovat nemůžu :)
kikina
Stálý člen fóra

Úroveň: začátečník

Příspěvekod mnaaauu » pát 03. kvě 2013 18:37:08

*thup* supeeeeeeeer :) Jen jestli mohu radu, chce to opravdu dodržovat velikosti jendotlivých perliček v návodu ;-) Pak je ten donutek vzhledově "plný" U tebe je vidět, že rokajl okolo perliček odstavá a tvoří to ty díry a donutek se pak nezpevní tak jak má :) *wave* a lépe se s tím pracuje... na první donutek je to supeeeeeer ;-) Jen tak dál :) a mám donutkovou konkurenci :D
diana.k.h
mnaaauu
Borkyně měsíce ||

Úroveň: už trochu více pokročilá :-)

Příspěvekod Vekimo » pát 03. kvě 2013 18:52:04

mnaaauu píše: supeeeeeeeer :) Jen jestli mohu radu, chce to opravdu dodržovat velikosti jendotlivých perliček v návodu ;-) Pak je ten donutek vzhledově "plný" U tebe je vidět, že rokajl okolo perliček odstavá a tvoří to ty díry a donutek se pak nezpevní tak jak má :) a lépe se s tím pracuje... na první donutek je to supeeeeeer Jen tak dála mám donutkovou konkurenci

*jump* děkuju za rady :D no ono hlavně já jsem vtipně ani neměla dostatek korálků a na začátku jsem dala 10 perliček místo 9 *rofl1* a byla jsem líná to párat... příště už to bude mnohem lepší... *jump* na to že je první tak jsem celkem spokojená jen nevím kde budu brát ten trilion perel *rofl1*
Vekimo

Úroveň: korálkové novorozeně...

Příspěvekod Elissa » pát 03. kvě 2013 19:13:51

moc povedený *applause* *applause*
Elissa
Stálý člen fóra

Úroveň: řekla bych že pokročilý, stále se učím a mám co dohánět

Zpět na Náhrdelníky