Abych moc nezdržovala, tak zvolím rovnou to první, co mě napadlo! Není to úplně "téma", tvořte si, co se vám zlíbí.
Vybrala jsem vám ale dvě barevné palety, z nichž si jednu vyberete a budete se jí striktně držet, s tím, že můžete ještě využít i další barvy z toho doprovodného obrázku. Ale ne, že máte na paletě zelenou a růžovou, ale dáte tam podle sebe ještě modrou, to ne.
Volila jsem tak, aby jedna byla spíše tón v tónu a druhá trochu odvaz
. Povoleny jsou jen drobné barevné odchylky. K fotce výrobku pak napíšete číslo palety, aby hlasující pak posoudili, jak se vám to povedlo.
A tady jsou palety:
Číslo 1
Číslo 2
Takže, abych shrnula..vyberete jednu z barevnic, vyrobíte podle ní něco
a vložíte s číslem palety. Učinit tak můžete do 28.5. do 23:59, hlasování pak bude probíhat do půlnoci 31.5., pak vyhlásím vítěze. To je ode mě zřejmě vše
Tak se těším na vaše výrobky!
P.S.: Byl vznesen dotaz: "z barevnice, kterou si vyberu musím použít všechny barvy (odstíny) nebo si můžu vybrat třeba jen tři? a pokud všechny, bude se nějak posuzovat poměr zastoupených barev nebo stačí jedna (dvě) hlavní barvy a k nim jenom drobné doplnění v těch ostatních odstínech?" Odpověď: Nemusíte použít nutně všech 6 nebo kolik jich tam je, ale chci, abyste vystihly tu podstatu s použitím tamních přibližných odstínů - tedy ty protiklady: modrá(tyrkys) versus oranžová (oranžovožlutá); šedočerná vs. růžová nebo co to je
Klidně se v diskuzi na aktuální téma ptejte, poslouchám