Největší české diskuzní fórum o korálkování. Pozor - registrace nových uživatelů byly dočasně zakázány a fórum je pouze pro čtení. Děkuji za pochopení.
Dodržujte prosím Pravidla fóra a následující pokyny:
Sem patří výhradně obrázky vašich vlastních prací daného typu či vytvořených danou technikou. Nepatří sem obecná diskuze o technikách!
Doma jsem našla krabičku náušnic, co jsem dělala ještě před odletem do Ameriky a navíc zase oprašuji háček. Nebudu spamovat forum, tak ve zkratce co je u mě nového.
AndreaM píše:Maruško, tak pokud nejseš uražená, to já jsem potěšená, to je pro mě čest, protože jsi zatím hodně mil přede mnou To je ten photoshop
Naopak A nepodceňuj se, nebo uvidíš. Ještě Ti sem něco napíšu: jeden z těch buttonků od Tebe jsem zamontovala do takového praštěného náhrdelníku (možná jsi ho viděla na FB) a zamilovala se do něj věrná zákaznice. Nadšeně hlásila, že ho její nové kotě bude milovat a jak pořád žvaním, řekla jsem jí, jak jsi šikovná a taky přes ty zvířátka, no, její nadšení neznalo mezí!
Jj, viděla jsem, jsi užasná, mě by taková kombinace nenapadla! A jsem moc ráda, že našel uplatnění. Jako co si budeme vykládat, Písky času s Tvým fimošonem je taky můj oblíbený náhrdelník Jak se zas postavím na nohy a pořádně ke korálkům po pauze budu muset nějaký objednat