Holky, jste některá z Českých Budějovic?

Volný pokec na libovolné téma

Holky, jste některá z Českých Budějovic?

Příspěvekod K.Any » stř 19. srp 2009 19:26:13

Zajímalo by mě, jestli jste tu někdo z Budějk.. JÁ TEDA JO.. :)))
V každém okamžiku se rozhoduješ kým jsi a kým budeš.. Tvůj život je výsledkem Tvých myšlenek.
K.Any

Re: Holky, jste některá z Českých Budějovic?

Příspěvekod KatkaB » stř 19. srp 2009 20:06:33

Bydlím kousek od Českýho Krumlova a v Budějkách jsem docela často....
KatkaB

Příspěvekod DolceDeny » čtv 20. srp 2009 8:29:41

Já bydlím kousek od Budějovic - ve Lhenicích a v Budějovicích pracuji *jump*
DolceDeny

Příspěvekod KatkaB » čtv 20. srp 2009 10:41:53

DolceDeny píše:Já bydlím kousek od Budějovic - ve Lhenicích a v Budějovicích pracuji *jump*

jééé - ve Lhenicích jsem loni prodávala na oslavě nového hasičského vozu... byla to zábava *thup*
KatkaB

Příspěvekod DolceDeny » čtv 20. srp 2009 11:29:09

Já jsem ve Lhenicích "aktivně" :) teprve od letošního ledna :D
DolceDeny

Příspěvekod KatkaB » čtv 20. srp 2009 12:23:50

Tak to jo... Chtěla jsem jet k Vám na pouť, ale nějak mi to nevyšlo... Zkoušela jsi tam prodávat? Loni jsem měla úspěch *thup*
KatkaB

Příspěvekod DolceDeny » čtv 20. srp 2009 12:38:46

Nezkoušela, zatím prodávám spíš kamarádkám, tetkám a tak. Chytlo mě to zhruba před rokem a musím říct, že je to celkem "úchylka". Ale taková co mě hrozně baví *jump* . Možná se dopracuji i k tomu, že to zkusím na pouti nebo tak, ale zatím spíš zkoumám různý techniky a tak. Když s tím máš tak dobrou zkušenost, co je pro to třeba, když chci prodávat? musím mít ŽL? Nějaký povolení co se týká třeba stánku a tak? Vůbec nevím co všechno to obnáší :?
DolceDeny

Příspěvekod KatkaB » čtv 20. srp 2009 13:07:40

DolceDeny píše:Nezkoušela, zatím prodávám spíš kamarádkám, tetkám a tak. Chytlo mě to zhruba před rokem a musím říct, že je to celkem "úchylka". Ale taková co mě hrozně baví *jump* . Možná se dopracuji i k tomu, že to zkusím na pouti nebo tak, ale zatím spíš zkoumám různý techniky a tak. Když s tím máš tak dobrou zkušenost, co je pro to třeba, když chci prodávat? musím mít ŽL? Nějaký povolení co se týká třeba stánku a tak? Vůbec nevím co všechno to obnáší :?

Já byla loni jen u nás ve Chvalšinech a ve Lhenicích - tam jsem jela s půjčeným stánkem a kamarádem se svíčkama... Letos už jezdím víc... Já ŽL mít nemůžu, tak to mám teď od léta na mamču, ta už měla živnost na nákup a prodej a udělala si nějaký rozšíření... Za stánek většinou nic neplatím, protože to mají řemeslníci zdarma... vozím sebou materiál a vyrábím i na místě, abych se nenudila... a tak kdo chce, tak mi kouká pod ruce :-) Je to zábava *thup*

Někde je tu na foru odkaz na ŽL a prodej... tak to zkoukni ;) Jestli budeš mít nějaký zásoby na výměnu, tak bych se ráda domluvila, mám spoustu věcí, které nepoužívám... dneska jsem teda naplnila tajemný pytlík :D , ale i tak dám něco dohromady *thup*
KatkaB

Příspěvekod K.Any » čtv 20. srp 2009 14:00:56

Jééé, tak to mám radost, že jste z okolí.. :) Ve Lhenicích mám známé a v Krumlově vlastně také. :) Koukám, že Katka je asi nejzběhlejší, protože já jsem na tom asi jako ty DolceDeny, také se ještě všechno učím a motá se mi z toho všeho co ostatní dokážou hlava, ale děsně, děsně mě to baví.. :) Hlavně miluju bižitku, tak mám milióny nápadů co bych chtěla udělat a buď mi pořád něco chybí, tak šetřím a nakupuji po drobnostech (páč jako ty železný zásoby co jsem tady na fóru od některých holek viděla vyfocené, tak to vidím asi tak za pár let a ne za rok mého okouzlení korálky atd.), no a nebo se k tvoření nedostanu, páč jsem večer tak hotová, že jsem ráda, že si "pohraju" s manželem.. :D ;) Momentálně jsem po třetí 2v1, takže korálky bych mooooc ráda, ale nevydržím sedět ... :roll: :roll: :twisted:
No joo a jsem moc ráda, že obě si dáváte dostaveníčko v Budějkách, to bychom mohli někdy požvatlat i nad hrnéčkem pressíčka, což??
V každém okamžiku se rozhoduješ kým jsi a kým budeš.. Tvůj život je výsledkem Tvých myšlenek.
K.Any

Příspěvekod DolceDeny » čtv 20. srp 2009 14:06:21

KatkaB: To by bylo fajn *applause* . Od září budu možná bez práce a tak budu mít víc času tu svojí hromadu probrat a můžem něco vymyslet :) . Teď jsem nějaký přebytky dala svý malý sestřence - nějak jí to taky učarovalo. Je jí deset a tak zatím "jen" navlíká, tak jsem jí dala nějaký starší, řekla bych i nepoužitelný korálky ještě z dob mýho dětství :D . No ale když na něco narazím, co jsem koupila a nevyužila, třeba se ti to bude líbit *thup*

K.Any: taky jsem vždycky v šoku, když vidím jak s korálky některý holky doslova kouzlí... No a to pressíčko vůbec není špatný nápad *thup*
DolceDeny

Příspěvekod KatkaB » čtv 20. srp 2009 15:29:54

jé holky, tak to je super...

Dostaveníčko beru... Jen teď nebudu moct cca 3 týdny...Jdu totiž na IVF... Tak mi držte palečky, je to náš druhý pokus *thup*

K.Any - moooc gratuluju k 2 v 1 ... a tiše závidím...

Dany - já jsem taky bez práce... zatím teda marodím, ale až skončím, tak jdu na pracák :shock: ... poprvé v životě... tak bude času na korálkování hafo :lol:

Holky já korálkuju teprve od loňských Velikonoc... nějak se to ale hromadí a já mám docela slušný zásoby... když to vidím, tak mám takovou radost... Ale stejně mi pořád něco chybí ;) Moc bych se chtěla naučit šít, ale nějak mi to nejde nebo nemám trpělivost... Jednoduchý kuličky a náramky už jsem zvládla, ale není to nic na chlubení :oops: ... můžem si udělat i pořádný korálkářský mejdánek ... kavíčko, poradíme si, okoukáme něco navzájem... no a prostě pokecáme *jump* ... Tak vydržte těch pár týdnu, co budu muset ležet s nožkama nahoře a v půlce září dáme kávu...
KatkaB

Příspěvekod K.Any » čtv 20. srp 2009 15:57:56

Tak to jsem teda ouplně nadšená..
Jen s tím časem... Mám 5 týdnů do porodu, takže taky bych se přinejmenším tak na 7-8 týdnů nějak z toho neviděla.. Ale zase jako víte jak.. Kdo si počká ten se dočká.. A věřím, že si padneme do oka. Téééééda, jako doufám, že nejste některá nějaká "fiflena" a je s Vámi legrande grande, páč já nemám ráda uťáplý kačeny. Ty mě neberou. Ale tomu nevěřím, že jste takové, takhle mám ouplně hejno motýlů v břiše, když si představím ten korálkářský mejdan, to může fakt stát za to. *thup* *thup* *jump* *jump*
K.Any

Příspěvekod KatkaB » čtv 20. srp 2009 16:13:24

K.Any píše:Tak to jsem teda ouplně nadšená..
Jen s tím časem... Mám 5 týdnů do porodu, takže taky bych se přinejmenším tak na 7-8 týdnů nějak z toho neviděla.. Ale zase jako víte jak.. Kdo si počká ten se dočká.. A věřím, že si padneme do oka. Téééééda, jako doufám, že nejste některá nějaká "fiflena" a je s Vámi legrande grande, páč já nemám ráda uťáplý kačeny. Ty mě neberou. Ale tomu nevěřím, že jste takové, takhle mám ouplně hejno motýlů v břiše, když si představím ten korálkářský mejdan, to může fakt stát za to. *thup* *thup* *jump* *jump*

jééé... tak to máš fakt za pár... Aspoň ti budeme moct poblahopřát k miminku a poňuchňat se s ním... jestli nám ho teda ukážeš :-) ... to víš, mě teď ty hormony berou, i když si je teprve píchám do bříška :oops:
KatkaB

Příspěvekod K.Any » čtv 20. srp 2009 16:20:16

No Kati budu Ti držet palce ať to vyjde.. Hlavně na to nemysli a půjde to, tomu věřím a jsem o tom přesvědčená.. No a určo se taky pochlubíš.
To víš, že ukážu a poňuchňáte, téééda pokud už v té době nebudeš těhu, páč to by jsi taky třeba nemohla nic těžkého tahat.. ;) ;) ;)
Nééé, i tak bych Ti malou půjčila alespoň do náruče v sedě.. :)
No vím, že to mám za pár, a to je právě v čudu jak už vím do čeho jdu. To je hnus. :) :) :) Raději bych byla zase prvnička. Jelikož jsem ty dva porody měla "lážo plážo" tak se právě teďka obávám, že nejni možný, že bych měla takové štěstí a bojim bojim, že se mi to vymstí.

Týý jo holky a já se na Vás pak tááák těším.. :) :) :)
K.Any

Příspěvekod Mamušák » pát 21. srp 2009 5:57:31

Zdravím Jihočendy!
Pokud holky nebude mít nic proti mému věku,tak se ráda k vám přidám. Nebojte jsem ulítlá, doma má dvě vysokoškolačky, které v blbostech občas předčím.Zkrátka jsem veselá kopa. Dále pracuje se samýma mlaďoškama,tak jsem zvyklá na řeči o mimkách, manželských trápení apod. Občas posloužím jako vrba. Jsem přímo z Č.Bu - bydlím kousek od prodejny České korálky. Budu moc ráda, když mě přizvete do party.Všem nastávajícím maminám i potencionálním držím palce.
Mamušák

Příspěvekod K.Any » pát 21. srp 2009 8:59:52

Ahoj mamušando.. :)
No to víš, to je Tvoje povinnost se přidat. ;) ;)
No a jako tak to bydlíme kousek od sebe, já bydlím v Dlouhé, což je taky kosíček od Korálkárny.. :) *thup*
Čéče, aby jsme pak nepotřebovali pronajmout si Metropol na ten korálkářský mejdan, šup šup... Jihočendy sem... *jump* *jump* *jump*
K.Any

Příspěvekod KatkaB » pát 21. srp 2009 17:18:36

Ahoj Anino (mamušák), jsem ráda, že ses k "nám" přidala *thup* ... Metropol je skvělí nápad, ale nevím, jestli to tam bude vhodné pro děti... No ještě to prodiskutujeme :P

Any - držím palce - určitě i ten třetí zázrak zmákneš levou zadní a brzo nám sem šoupneš fotečku svojí princezny (doufám, že jsem pochopila správně, že je to ONA)

Já jdu v pondělí na odběr vajíček, tak mi držte palce, ať to proběhne bez problémů... vajíček bude dost, mám jen trochu strach z narkozy... nedělá mi moc dobře a tahle už bude 4 během 1/2 roku :o
KatkaB

Příspěvekod K.Any » sob 22. srp 2009 12:06:57

Jo jo, pochopila jsi dobře. Bude to holka. Teda doufám, jinak to bude kluk v růžovém... :(
Budu Ti držet palce, i když nevím přesně jak tohle chodí. Každopádně přeju ať se tam nadobro zahnízdí taky nějaká elitní spermiňka. *thup* A postupně Ti vyroste ve skoro půl metrového mimíse jako teďka uvnitř mně. Následně jako caparta co bude všude běhat, všechno štrachat, jako třeba synátor a pak v nehorázně užvatlané dítko, které má týden před začátkem školy a děsně se těší a to ještě ani pořádně neví na co, jako dcerka.. :)) :D To všechno Ti moc přeji, páč je to děsná zábava vidět jak vše co Tvé dítě umí a zná a jaké je, záleží jen na Tobě a manželovi. Když vidíš jak se pak postupně na dětech promítají Tvé rysy a všechno.. MAzec kolikrát.. Moc Ti to přeju a i když jsem se asi neměla tak rozepsat, aby jsi na to tolik nemyslela ( na ale zase na druhou stranu si říkám, že nejsem jen já těhule a že jich máš kolem sebe také hodně).
Prostě tam v pondělí jdi, ber to jako NAPROSTOU SAMOZŘEJMOST a věřím, že se zadaří.

Jinak holky.. Dneska je tááák nádherně.. :) Jsem ouplně happy, že ze mně netečou čůrky a nemám spařenou .... !

Miluju déšť a děsně chci bouřku jako hrom. Já se bouřky tak děsně bojim, že mě to právě děsně hrozně moc baví. Adrenalin pro mě jako blejk. Fakt pořádnou bouřku.. To je to co dneska prostě chci... :twisted: :twisted:
Máte taky tak moc rádi bouřky?

Byla jsem teďka v Baumaxu pro lišty, no a narazila jsem tam na korálky.. Sic dřevěný, ale hezký.. Tak jsem si hnedka koupila fialové menší a větší. Jůůůů ... Takže teďka jen zamést, vytřít, uvařit, poskládat prádlo a můžu se vrhnout na naušky a možná i nějaké korále, bo tak něco. Budu to mít jako odměnu, abych se donutila zvednout z pelechu, kde permanentně polehávám a konečně uklidila. TO JE TAKOVEJ HNUS TO UKLÍZENÍ!!!
Nejhorší na tom je, že je to marná práce.. To mě ničí. Něco člověk uklidí a jen co se otočí, tak něco někde rozjedou děti, nebo pes a nebo manža. Achjooo...

Jdu na to.. Přeji tedy krásnou sobotu holky..
Pa Anet
K.Any

Příspěvekod Mamušák » sob 22. srp 2009 13:20:24

Anet, nebreč,to uklízení je asi do konce života. Já to vzdala,uklízím,ale už na to nedávám takový důraz,co stihnu,to stihnu. Hlavně si to říkám před vánocema,už nějaký rok,to dodržuji, zkrátka vánoční čas - atmosféru si užívám. Že nemám umytý okna,ty umeju až nebude mrznout,provedu klasický úklid a jdu se cournout na vánoční trhy apod.Také jsem přišla na to,že v Baumaxu mají věcičky na korálkování,ale potřebovaly by doplnit. Holka tam chodí na brigádu,tak za úkol to pohlídat.Čekej mailík. Zdravím všechny jihočendy.
Mamušák

Příspěvekod KatkaB » sob 22. srp 2009 20:09:07

Ahoj jihočendy... Tak nevím, jestli jsem taky chtěla dneska tak moc deště... Byla jsem totiž prodávat ve Vyšším Brodě na pouti a pěkně jsme zmohly... Ještě že jsem měla plachet víc, protože jsem musela zakrýt i boky až dolů a nakonec přehodit ještě jednu na střechu, protože ta původní už začala propouštět a já měla strach o korálky...

Any - v pondělí mám sice odběr vajíček, ale není to tak jednoduchý. Pod narkozou mi je odsají z vaječníků, manželovi spermie "napíchnou" přímo do vajíček a bude se čekat, jestli vůbec nebo jak kvalitně se dělí... A 3 až 5 den pojedu zpět do ARTu na zpětný vložení embryí do dělohy speciálním katetrem... Mám radost, že budu mít dost vajíček, jen aby se správně dělili a bylo dost embryí... Pak budu pár dní doma hlavně polehávat a čekat, jestli se zahnízdí... pak jestli tluče srdíčko... no a dál už to znáš ;)

Tak holky zatím papa... čekám sestřičku, která mi má píchnout v 21.30hod poslední injekci *thup*
KatkaB

Příspěvekod barunka00 » sob 22. srp 2009 20:46:03

Ahoj...já teda nejsem z ČB ale z Blatný...déšť sme chytli řádnej, nejvíc pršelo když sem letěla v sukýnce a žabkách na zámek *rofl1*
barunka00
Stálý člen fóra

Příspěvekod Bouřka » sob 22. srp 2009 21:11:13

Ahoj, já sem teda Budějice před pár lety opustila a přesídlila na Prachaticko. Hnusno bylo dnes asi všude, my zaskočili na chvíli na slavnosti dřeva do Volar a po poledni, když jsme je opouštěli, začalo lít jako z konve. Dík hnusnýmu počasí jsem nestihla obejít všechny stánky z bižu ...(Čím to, že když se něco koná, tak se po dlouhé době době tepla, udělá zrovna hnusně, v Lenoře před pár týdny to samé...). Co sem viděla, mě nijak zvláš'ť nenadchlo. Akorát jeden stánek z dřevěnými šperky mě fakt zaujal, škoda že máme napjatý rozpočet, vybrala bych si. No, odešla jsem alespoň z ručně tkanou sponkou z jiného stánku.
Katce držím palce, ať to vyjde.
Bouřka

Příspěvekod KatkaB » ned 23. srp 2009 10:40:54

Ahoj jihočendy... Jsem ráda, že se rozrůstáme... Ten srazík stejně pojmeme celojihočesky ;) ... tak doufám, že si uděláte volno a přijedete se navzájem poznat :P ...

Bouřko - původně jsem měla jet prodávat do Volar, ale nějak se mi nechtělo, protože kamarádi "trhovci" jeli radši do Vyšáku... Po telefonu jsme se dozvěděli, že se trhovci ve Volarech dokonce popraly a Vietnamci na sebe útočili tyčema... *rofl1* To musela být velká zábava... :P

Barunko - byla jsi prodávat minulý týden u vás na pouti? Já tam chtěla jet na kukačku, ale nebylo mi dobře... Prý tam bylo hooodně stánků s bižu ;)

zatím pa Katka
KatkaB

Příspěvekod barunka00 » ned 23. srp 2009 11:27:03

nene prodávat sem nebyla...nemam živnosťák tak se do toho radši nehrnu a stejně nestíham...byla sem se tam juknout ale jen sem to prolítla (bylo mi blbě po pivákách)...něco tam bylo, moc mě to nezaujalo jen jeden stánek a tam měl pán na kůži zavěšený podle mě acháty a to sem šla radši rychle pryč :D
barunka00
Stálý člen fóra

Příspěvekod KatkaB » ned 23. srp 2009 16:34:16

To věřím, taky bych pádila pryč... Já jsem koupila minulý týden 2 šílený náramky v CaA, abych je mohla rozstřihnout... Byly ve slevě :D ... Ale třeba ve Volyni, kde jsem prodávala, jsem něco dodělávala zákaznici (byla u mě 4x *rofl1* )... a neměla jsem už materiál na naušky... Tak šla k jinýmu stánku (byli tam s bižu asi 4 i se mnou), koupila si náhrdelník, kde byli podobný korálky a donesla mi ho, abych ho rozstřihla (byl na lanku) a udělala jí naušky... Bylo mi to tak líto, protože byl docela dobrej... Tak jsem jí ho opatrně "zničila", dala do pytlíčku zbytky, k tomu zapínání a vysvětlila jak na náramek, který jsem jí nedělala... Doufám, že se to autorka toho původního náhrdelníku nedozvěděla, protože mě by štrejchlo :shock: ... Já si docela ráda kupuju něco i od "konkurence"... je to takový motivační 8-)
KatkaB

Příspěvekod KatkaB » úte 25. srp 2009 7:28:45

Ahoj holky... tak jsem doma... a dospinkaná *thup* - po nárkoze jsem byla jak po flámu *rofl1* ... včera mi odebrali 24 vajíček, tak uvidím, kolik se jich dneska dělí.... Začala jsem třídit korálky, který bych ráda vyměnila, tak do našeho srazíku budu mít slušnou zásobičku :mrgreen:
KatkaB

Příspěvekod KatkaB » sob 29. srp 2009 17:48:55

Ahoj všechny... Tak jsme si včera odvezli domů v bříšku 2 embryjka a další 2 se stali na nějakou dobu eskymáčky *rofl1* Snažím se polehávat a učím se šít :shock: ... korálky... je to mazec.... Ani se s tím nebudu chlubit... ale zvládla jsem kytičky z Korálki, který se mi moooc líbili od Perutynky :mrgreen: ... snad to bude k ukázání :o

Tak mi držte palce *thup*
KatkaB

Příspěvekod Mamušák » sob 29. srp 2009 20:27:37

Už máš fotky balíčku? Pochlub se.Díky
Mamušák

Příspěvekod Mamušák » sob 05. zář 2009 18:46:05

Holky,co je s váma?Snad už Anet nemá přírůstek? Co Kačenka,budeme jásat?Oběma držím všechny palečky a ozvěte se.
Mamušák

Příspěvekod KatkaB » ned 06. zář 2009 17:16:55

Ahoj Mamušáku, zatím nejásat... aspoň ne nahlas... ale na testíku mám slabý stínek druhý čárky... tak uvidíme :-) Fotky mám stáhlý, tak to jen dát na web a šoupnout to sem... ale mám toho víc na výměnu... Myslím, že pojedu stejně na kontrolu do ČB, tak bych ti písla a můžem se sejít a ty to okoukneš ;)
KatkaB

Další

Zpět na Pokec