gianelle píše:Má ještě někdo rozpracováno "indické" téma? Jestli jo, nechám ho otevřené ještě přes víkend
Jen vyfotit!
gianelle píše:Má ještě někdo rozpracováno "indické" téma? Jestli jo, nechám ho otevřené ještě přes víkend
mnaaauu píše::shock: Ty kokos! držka mi letěla až do sklepa :O )))))))))))))))) nemám jiného přirovnání a jiná slušnější slova na indii od Sigel to je nááááááádhera
Tangled píše:Hihi, no je to jasné! Bude to velké, růžové a bude se to jmenovat daňové přiznání
Sigel píše:Tangled píše:Hihi, no je to jasné! Bude to velké, růžové a bude se to jmenovat daňové přiznání
Hahá, tak něco TAKHLE děsivého mě teda nenapadlo
haany píše:Rata sa aj desivy klaun z Kingovho romanu To?
setapouch píše:Sigel píše:Tangled píše:Hihi, no je to jasné! Bude to velké, růžové a bude se to jmenovat daňové přiznání
Hahá, tak něco TAKHLE děsivého mě teda nenapadlo
To je přímo sedmihlavá saň , já to zatím odkládám...
haany píše:Rata sa aj desivy klaun z Kingovho romanu To?
gianelle píše:je to error 404, takže chyba na straně obrázku, obrázek byl z Fleru, možná tam proběhly nějaké změny nebo přesuny. Zkusila jsem to opravit, snad se Terka nebude zlobit
Sigel píše:Dotaz ke květnovému tématu: co se rozumí pod pojmem nositelný šperk (použitelnost zařízení typu pouzdro na brýle je mi jasná)? Já považuji za nositelný každý šperk, který tvarem pasuje na humanoidní bytost (jako náhrdel s jen jedním otvorem pro hlavu, atd.) a který daná humanoidní bytost (v tomto případě tedy já) unese z hlediska hmotnosti šperku. Mám ale ve sbírce šperky, které mnoho lidí považuje za nenositelné, protože jsou moc barevné / velké / asymetrické, atd. Co je a co není nositelné z hlediska tématu? Díky!
Terík píše:Nu, tak jelikož dubnového kola se nikdo nezúčastnil, tak oficiálně nevyhlašuji hlasování
Sigel píše:Terík píše:Nu, tak jelikož dubnového kola se nikdo nezúčastnil, tak oficiálně nevyhlašuji hlasování
Kousek výš se tu řešilo (a už je to i v pravidlech), že v takovém případě se téma posouvá o dva měsíce, takže jen napiš do názvu tématu červen
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník