Pokus o lepší fotky

Dodržujte prosím Pravidla fóra a následující pokyny:
Sem patří výhradně obrázky vašich vlastních prací daného typu či vytvořených danou technikou. Nepatří sem obecná diskuze o technikách!

Pokus o lepší fotky

Příspěvekod Likra » sob 04. říj 2014 14:42:23

Pokusila jsem se přefotit, snad je to o něco lepší, ale pořád nevím, jak to zlepšit tak, aby to bylo ke koukání
Obrázek
Obrázek
Likra
Borkyně měsíce |

Úroveň: nenechám ruce v klidu

Re: Pokus o lepší fotky

Příspěvekod Morag » sob 04. říj 2014 15:31:31

Jsou lepší, ale možná jim chybí sluníčko, nevím. Náhrdelník je krásný, jen ty barvy směsky jsou na mne tak bezútěšně smutné, zkrátka barvy zoufalství - jako ty široké fialové stuhy se zlatými nápisy na věncích. A když je to v kombinaci s touto křehkou krásou a vkusem, je to jak mrtvá víla :cry:
Morag

Příspěvekod janapo » sob 04. říj 2014 20:43:40

Toto je můj favorit *thup* *thup* *applause* *applause* ,ač mi směska nesedla,mrtvě to na mě nepůsobí(tyhle ksichtíky jsou prostě živé,jen zasněné)mně to připomíná,jako když se probouzí jaro *thup* *applause*
janapo
Stálý člen fóra

Úroveň: zacatecnik

Příspěvekod Likra » sob 04. říj 2014 21:09:42

Sluníčko tomu opravdu chybí, u nás je pořád pod mrakem a prší ... Ale ani na mne to nepůsobí jako mrtvá víla - neříkám to proto, že jsem to sama tvořila, ale ksichtík se mi moc líbí, a co se týká barevnosti směsky, tak já byla spokojena ... Bohužel se mi nepodařilo (opět) nafotit to, co v náhrdelníku žije, jak jsem psala, s tím pořád zápolím. Ať fotím, jak fotím, pak upravuji, pořád se s tím nějak nemůžu srovnat ...
Obrázek
Likra
Borkyně měsíce |

Příspěvekod Morag » ned 05. říj 2014 8:38:23

Krásu náhrdelníku ani v nejmenším nezpochybňuji :-) myslím, že jsem to vyjádřila bodováním. Za ten dojem nemůžu, nezlobte se prosím :oops:
Morag

Příspěvekod kikina » ned 05. říj 2014 10:16:25

Stejně je zvláštní, jak na každého působí barvy jinak. Ve mně třeba tahle směska vyvolává dojem takového úplně zralého ovoce a pozdního léta.
Mimochodem - Likra, byla jsi jediná, kterou jsem uhodla :)
kikina
Stálý člen fóra

Úroveň: začátečník

Příspěvekod gianelle » ned 05. říj 2014 10:21:18

Já jsem z něj zase měla pocit jako z procházky lesem když dozrávají lesní jahody ... takové nějaké klidné, snivé přítmí lesa na počátku léta. Je moc krásný - a naživo je ještě lepší *applause*
gianelle
Admin / Borkyně měsíce II

Úroveň: Dammit, Jim, I'm a beader, not an admin!

Příspěvekod Likra » ned 05. říj 2014 11:00:33

Morag, vždyť je to v pohodě *thup* *wave*
Možná je v tom nechtěně i něco z mého života - v posledních dvou letech a také v posledních měsících mi odešlo několik milých lidí, proto možná i ten skrytý smutek a ticho, pro mne, trochu jiný, neuchopitelný svět ... (Omlouvám se, muselo to ze mne ven ...)
Takže, vše v dobrém *wave* *wave*
Likra
Borkyně měsíce |

Příspěvekod janapo » ned 05. říj 2014 12:43:56

Já myslím,že to nikdo nemyslel špatně,to,jak na nás něco působí neovlivníme,já např.minulý rok viděla fialovo-bílou vánoční výlohu(krásnou),ale moje asociace byl pohřeb a to jsem tuhle barevnou kombinaci na pohřbu neviděla :?: :?:
Tenhle náhrdelník na mě negativně nepůsobí a je překrásný,takhle bych to chtěla taky umět *applause*
janapo
Stálý člen fóra

Úroveň: zacatecnik

Zpět na Náhrdelníky