TRZ04 píše:KrásnéMiluju černo-bílou a tohle je tak příjemně retro.
Teď by mě ještě zajímal překlad názvu a taky kolik procent z prodeje dostane přítel za myšlenku
mnaaauu píše:TRZ04 píše:KrásnéMiluju černo-bílou a tohle je tak příjemně retro.
Teď by mě ještě zajímal překlad názvu a taky kolik procent z prodeje dostane přítel za myšlenku
Parelthón znamená Minulosttseeeeee
dostane hubičku
to mu musí stačit
DDDDDDDD
TRZ04 píše:mnaaauu píše:TRZ04 píše:KrásnéMiluju černo-bílou a tohle je tak příjemně retro.
Parelthón znamená Minulosttseeeeee
dostane hubičku
to mu musí stačit
DDDDDDDD
No, nevím, nevím, jestli Ty ho neodbýváš![]()
Hele, tak jsem si říkala...já jezdím tak jednou za rok, za dva na dovolenou do Řecka. Kdybych si psala (a hlavně pamatovala) ty Tvoje názvy, tak se tam snad i domluvím. Ty nás tu vlastně nenásilně vzděláváš
Hele, tak jsem si říkala...já jezdím tak jednou za rok, za dva na dovolenou do Řecka. Kdybych si psala (a hlavně pamatovala) ty Tvoje názvy, tak se tam snad i domluvím. Ty nás tu vlastně nenásilně vzděláváš
To nás sice hezky vzdělává, ale nevím ti nevím jak bys to měla s výslovností, to by se řekové asi hodně divili
mnaaauu píše:KaliméraDDDDDDDDDD TAk holky zápisníčky do ruky a dáme si nenásilnou hodinu řečtiny )))))))))))))) a naposlouchat řečtinu mužete u mého nejoblíbenejšího zpěváka Dimitrise Mitropanose
Já už ho zpívám doma jako divá ))))))))))))) To myslím jako minikurz bude stačit ))))))
TRZ04 píše:mnaaauu píše:KaliméraDDDDDDDDDD TAk holky zápisníčky do ruky a dáme si nenásilnou hodinu řečtiny )))))))))))))) a naposlouchat řečtinu mužete u mého nejoblíbenejšího zpěváka Dimitrise Mitropanose
Já už ho zpívám doma jako divá ))))))))))))) To myslím jako minikurz bude stačit ))))))
No jo, to já doma taky zpívám anglicky a při tom umím jen Yes, No a Bay...
A zařaď ve vzdělávání vyšší stupeň - Kaliméra už umímA koukej mi dávat ty překlady rovnou do tématu, ať si o ně nemusím psát pokaždý extra
mnaaauu píše::) Moc díky všem![]()
ale zjistila jsem že nejak nejsem stále kamaradka v pryskyřicí ))))))) nějak si nerozumíme.. i když míchám pomalu a dlouhooo, tak mi pokaždé udělá krom pár velkých bublin které vypíchnu i hromadu pidi bublineček a s nima nic už nejde :/ Tak já nevím
tuším, že je chyba mezi židlí a stolem, ale nevím jaká
![]()
![]()
![]()
kajmii píše:mnaaauu píše::) Moc díky všem![]()
ale zjistila jsem že nejak nejsem stále kamaradka v pryskyřicí ))))))) nějak si nerozumíme.. i když míchám pomalu a dlouhooo, tak mi pokaždé udělá krom pár velkých bublin které vypíchnu i hromadu pidi bublineček a s nima nic už nejde :/ Tak já nevím
tuším, že je chyba mezi židlí a stolem, ale nevím jaká
![]()
![]()
![]()
Nejspíš to bude prach nebo takový jakoby chloupky, ze začátku se mi to taky dělalo. Na rozdíl od ostatních bublinek, tyhle prachový se nedají propíchnout, pokud si jich všimnu včas, párátkem ten bordel vytáhnu přes okraj lůžka....ale jde to dost špatně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník